A LA GRAN FINAL DE NOVA YORK

La nòvia de Rafa Nadal presumeix d'anell de compromís

El tennista i Mery Perelló es casaran el pròxim 19 d'octubre a Pollença

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Aquest diumenge, Rafa Nadal ha tornat a fer història al guanyar per quarta vegada l’Open dels EUA, després de vèncer el rus Daniïl Medvédev, i aconseguir el 19è grand slam de la seva carrera. Amb aquesta victòria, el mallorquí se situa a tan sols un del seu rival i amic Roger Federer, que ja té la vintena.

A les grades, animant i donant forces el tennista, hi havia els seus pares, Sebastián i Ana María, la seva germana, Mabel, i la seva promesa, Mery Perelló, a qui els mitjans fins fa uns mesos anomenaven Xisca.

La jove, que va viure el partit del seu xicot amb gran passió, va acudir al torneig amb una samarreta rosa i uns pantalons blancs. No obstant, el que més va cridar l’atenció va ser l’anell de compromís, un solitari amb un impressionant brillant, que lluia al dit anular de la mà esquerra i que els mitjans de comunicació van captar per primera vegada.

La parella es va comprometre el 2018, però fent gala de la seva discreció ha volgut mantenir-ho en secret gairebé fins a l’últim moment. Va ser durant el torneig de Roma, celebrat el maig d’aquell any, quan el tennista va fer el pas i ella va acceptar. Ara, en tan sols unes setmanes pronunciaran el sí, vull a la fortalesa d’Albercuitx a Pollença, al nord de Mallorca. 

«Evidentment, tinc la intenció i la il·lusió de formar una família. M’encanten els nens i m’agradaria que els meus fills fessin el que a ells els agradi», va confessar el tennista en una entrevista a ¡Hola!, el març passat, durant la seva estada a Mèxic.

500 convidats

Després de guanyar s Nova York, Nadal ha renunciat a jugar en alguns tornejos com el de Pequín, per poder descansar i preparar tranquil·lament el seu casament. A l’enllaç està confirmada l’assistència del rei emèrit, Joan Carles, així com la d’alguns companys de professió, com Fernando Verdasco i Feliciano López, acompanyats de les seves respectives parelles. Està previst que hi acudeixin uns 500 convidats, molts d’ells rivals a la pista, a més d’altres esportistes amics com Pau Gasol Iker Casillas.

Notícies relacionades

El tennista manacorí i la seva nòvia porten 14 anys junts. Els va presentar la germana de l’esportista i van començar a sortir el 2005, coincidint amb l’inici de la carrera internacional del tennista. Durant tots aquests anys, la jove mai ha parlat de la seva relació. Les seves úniques declaracions van aparèixer recollides al llibre de John Carlin Rafa: mi historia (2011): «Viatjar junts a tots costats no seria bo ni per a ell ni per a mi. Si el seguís a tot arreu, crec que hi hauria perill que ens deixéssim d’avenir». Unes paraules que revelen el secret de l’èxit de la seva relació. 

Quan una ocasió va ser preguntada per la discreció que impera en la seva vida i en la de Nadal, va abundar en aquesta idea: «Hem optat per la discreció perquè preferim treballar i tenir resultats abans d’explicar el que estem fent. En aquests anys hem acumulat molta experiència, hem aconseguit molts resultats i creiem que és un moment d’aprofitar aquesta imatge per donar a conèixer els projectes que es desenvolupen».

Temes:

Rafa Nadal