PICADA D'ULLET A LA CANÇÓ 'HEY JUDE'

McCartney mostra la seva faceta d'avi al llibre 'Hey Grandude!'

El músic escriu les històries d'un personatge anomenat Grandude, que viu aventures amb els seus nets

undefined49731459 former member of the beatles paul mccartney reads excerpts o190906210214

undefined49731459 former member of the beatles paul mccartney reads excerpts o190906210214 / TOBY MELVILLE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Paul McCartney no és només una estrella de rock de fama mundial, sinó que també és avi de vuit nets amb qui té una gran relació que ha inspirat el seu últim projecte, un llibre infantil titulat Hey Grandude!

Segons va informar la BBC, el títol de l’obra de l’exBeatle fa referència al sobrenom que li van posar els seus nets i és una picada d’ullet a la cançó Hey Jude de la banda de Liverpool publicada el 1968. L’obra conté també un CD d’àudio en el qual McCartney narra les històries de l’avi aventurer.

Notícies relacionades

Al llibre, el músic escriu les històries d’un personatge anomenat Grandude, que viu aventures amb els seus nets. «Me’l vaig imaginar com un vell excèntric», ha assegurat.

El protagonista del conte, segons McCartney, té una barba grisa, un monyo, un petit barret i una brúixola màgica. En aquest sentit el cantant va assenyalar: «Se suposa que Grandude no soc jo». «Ell és màgic i jo no», va aclarir l’artista, tot i que sí que comparteix similituds amb el personatge, ja que tots dos toquen la guitarra.