DESPRÉS DE LA SEVA RUPTURA

Brad Pitt va passar un any i mig a Alcohòlics Anònims

L'actor ha explicat que l'alcohol va ser un dels motius pels quals va acabar el seu matrimoni

lmmarco49621958 fotodeldia  ven100  venecia  italia   29 08 2019   el actor 190905160305

lmmarco49621958 fotodeldia ven100 venecia italia 29 08 2019 el actor 190905160305 / ETTORE FERRARI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja ho va deixar caure a la revista ‘GQ’, però ara ha donat més dades en una entrevista amb ‘The New York Times’ per promocinar ‘Ad Astra’, la pel·lícula que ha presentat a Venècia, l’actor Brad Pitt ha explicat com el final del seu matrimoni amb Angelina Jolie es va veure condicionat per la seva addicció a l’alcohol. Pitt ha recordat que va haver de passar per teràpia per poder superar la seva addicció i que va decidir recórrer a l’ajuda d’Alcohòlics Anònims.

Notícies relacionades

«Tenia asseguts al voltant un munt d’homes obrint-se i sent honestos d’una manera que mai havia sentit. Crec que es va convertir en un lloc segur on no es jutjava ningú». Va formar part del programa durant un any i mig. «El cert és que resultava bastant alliberador exposar sense més ni més el teu costat més desagradable. Hi ha un gran valor en tot això. Vaig portar les coses fins al límit, així que ja he eliminat tots els meus privilegis respecte a la beguda», ha reconegut. 

Fa gairebé tres anys des que Brad Pitt i Angelina Jolie van anunciar el final del seu matrimoni després d’una història d’amor que va durar més d’una dècada. La parella era una de les més estimades de Hollywood i el divorci ha trigat anys a dirimir-se. Brad Pitt ha estat casat dues vegades i té sis fills (tres de biològics i tres d’adoptats) de la seva unió amb Angelina Jolie. Precisament, els nens han sigut la complicació més gran a l’hora de dirimir el seu matrimoni, ja que tots dos han batallat per quedar-se amb la custòdia dels nois i per la pensió, les edats dels quals van des dels 18 anys del més gran, Maddox —que acaba de començar la universitat a Seül (Corea del Sud)— fins als 11 que tenen els bessons Knox i Vivienne.

Temes:

Brad Pitt