DESPRÉS DE LES CRÍTIQUES PELS SEUS VIATGES PRIVATS

El príncep Enric recolza una iniciativa per viatjar de manera sostenible

Recolza a Amsterdam la presentació de Travalyst

lmmarco49687672 amsterdam  netherlands   03 09 2019   britain s prince harry190903154106

lmmarco49687672 amsterdam netherlands 03 09 2019 britain s prince harry190903154106 / KOEN VAN WEEL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Enric d’Anglaterra se n’ha anat fins a Amsterdam en vol comercial per recolzar la presentació de Travalyst, un moviment que busca que el turisme sigui una indústria més sostenible. Ho fa poques setmanes després de ser criticat durament precisament, per utilitzar en les seves vacances avions privats molt més cars i contaminants que els regulars.

Booking, Tripadvisor, Skyscanner i Ctrip, a més de Visa, són els nous companys de viatge del príncep a Travalyst. Segons un comunicat del duc de Sussex: "Es tracta d’una iniciativa global que s’esforçarà a canviar l’impacte dels viatges i per bé. El nostre objectiu és encendre l’espurna d’un moviment que transformi el futur dels viatges, situant les comunitats al cor de les solucions", explica. 

En la presentació a Amsterdam, el fill menor de Carles d’Anglaterra ha assegurat que entre els objectius de Travalyst hi ha "fer els viatges més sostenibles, ajudar a protegir les destinacions i a beneficiar les comunitats en el futur i permetre als consumidors prendre decisions més respectuoses amb el medi ambient mentre viatgen". 

Notícies relacionades

Enric d’Anglaterra presenta aquesta iniciativa en un moment delicat. Aquest estiu el príncep i la seva dona, Meghan Markle, van viatjar en quatre avions diferents al llarg d’11 dies que van resultar altament contaminants, a més de cars. Els ducs de Sussex van volar a principis d’agost des d’Anglaterra a Eivissa.  Després, de nou des d’Anglaterra, van acudir a Niça en un altre avió privat, tot i que en aquest cas va córrer per compte de l’amfitrió, Elton John.