QUATRE GENERACIONS JUNTES

Els Douglas, tots junts

El patriarca Kirk Douglas, als seus 102 anys, ha reunit la seva família, entre ells Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones

lmmarco49517294 instagram de la familia douglas al completo 22 08 2019190822142718

lmmarco49517294 instagram de la familia douglas al completo 22 08 2019190822142718

3
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

L’estiu és també temps de trobades familiars entre els famosos, però les de la família Douglas són de campionat. Una postal d’una de les dinasties més longeves de Hollywood, encapçalaments pel patriarca, Kirk Douglas, aquell mític Espartac, que té 102 anys i apareix assegut (es desplaça en cadira de rodes) en un extrem de la fotografia, amb els seus cabells blancs i les seves ulleres Rayban.  

La imatge està presa als jardins de la residència que tenen Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones a Beverly Hills i hi apareixen 14 membres de la família, quatre genenarcions reunides durant un dinar celebrat diumenge passat. Amb la publicació de la foto al seu Instagram, Cameron –el fill gran de Michael Douglas, fruit del seu matrimoni amb la seva primera dona, Diandra Lujer– ha compartit el ‘hashtag’  #LaFamiliaesloPrimero”. El recolzament que va brindar la seva família a Cameron va ser clau en la seva lluita contra les drogues, que el 2010 el va portar a la presó. “La meva família mai es va rendir amb mi”, va explicar en una entrevista després de ser posat en llibertat. 

A la fotografia apareixen des de Kirk Douglas, de 102 anys, a Lua Izzy, la petita filla de 20 mesos de Cameron Douglas. També hi apareix asseguda Anne Buydens, la inseparable dona de Kirk Douglas, de 86 anys i de la qual el veterà actor va dir que “era el seu veritable timó en un món de bojos”. També Carys Douglas, la filla de 16 anys de Catherine i Michael, el seu germà Dylan, de 19 anys; així com Peter i Joel, els fills del longeu patriarca, al costat de les seves respectives parelles i fills. 

Catherine Zeta-Jones, portada de ‘Vanity Fair’

Precisament, Catherine Zeta-Jones, amb la seva filla Carys Douglas, de 16 anys, que vol seguir els seus passos com a actriu, apareixen a la portada de setembre de la revista ‘Vanity fair’ amb el titular: “No he conegut la reina Letizia, però en soc una gran fan”. I és que, durant molts anys, el matrimoni Douglas acostuma a passar uns dies a l’illa de Mallorca, a s’Estaca, la casa de Deià davant el mar que l’actor té en venda des de fa cinc anys i de la qual no s’aconsegueix desprendre malgrat haver-ne rebaixat el preu. A l’illa on, en el passat, va coincidir en diverses ocasions amb els membres de la família reial, també de vacances a l’illa. Aquest estiu la parella ha llogat un iot amb tres terrasses amb què han recorregut les Balears, la Costa Blava i Capri.  

L’actriu gal·lesa, de 49 anys, forma amb Michael Douglas un dels matrimonis més admirats de Hollywood. Junts han sobreviscut a diverses crisis, una ruptura i al càncer de laringe que va patir Michael Douglas, de 74 anys. A l’entrevista, recorda els seus inicis a Hollywood i el rodatge d’‘El Zorro’ amb Antonio Banderas: “Adoro l’Antonio. Junts tenim un gran carisma a la pantalla. És difícil que tornin a contractar-nos a la mateixa pel·lícula perquè estem molt units als nostres personatges del Zorro. Tots dos hem fet sempre més del que se’ns demana als rodatges. Recordo que ell se solia queixar de l’esforç que li costava fer les escenes d’acció. Jo li deia: ‘¡Demana que ho faci un doble!’. I llavors l’endemà jo em queixava de les meves escenes, i ell em responia el mateix que li havia dit jo...”.

Notícies relacionades

La guanyadora d’un Oscar pel musical ‘Chicago’ –un dels papers del que em sento més orgullosa”– recorda a més com va conèixer el seu marit, de qui admira “el seu sentit de l’humor” i recorda que cada 25 de setembre celebren junts els seus aniversaris, i des que estan junts ho fan amb una gran festa en la qual ella s’anima a cantar. 

“No tenim secrets entre nosaltres, així que no hi ha cap secret. Ens estimem i ens respectem per les nostres diferències tant com per les nostres semblances”. Quant a la diferència d’edat, l’actriu sempre fa broma dient que d’aquí a 20 anys portarà el seu marit en cadira de rodes pel carrer.