CASAMENT SORPRESA

Dwayne 'La Roca' Johnson es casa a Hawaii

L'actor i lluitador va contreure matrimoni en secret amb la seva nòvia de tota la vida, la cantant Lauren Hashian, amb qui té dues filles

49497886 60

49497886 60

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Casament sorpresa a Hawaii. L’ actor i lluitador nord-americà Dwayne ‘La Roca’ Johnson, de 47 anys, ha triat el paradisíac arxipèlag per contreure matrimoni amb la seva nòvia, la cantant Lauren Hashian, de 34 anys, amb qui comparteix la seva vida des de fa 12 anys, després de conèixer-la gravant la comèdia ‘The game plan’, i amb qui ha tingut dues filles: Jasmine, de 3 anys, i Tiana, de 16 mesos.

L’enllaç del protagonista de les pel·lícules de la franquícia ‘The fast and the furious’, i que protagonitzarà una pel·lícula d’acció per a Netflix, va agafar a tothom per sorpresa, ja que l’havia mantingut en secret. Fins que va penjar una foto a Instagram on apareixen els nòvios vestits de blanc. I que a l’hora de sortir a la llum ja tenia 4 milions de ‘likes’ (un dia després ja tenia més de 13 milions). 

Notícies relacionades

Acompanya la imatge, en què se’ls veu feliços i triomfals, un text que diu: “We do”. “Sí, volem”, al costat de la data de la cerimònia: 18 d’agost del 2019, i el lloc: Pômaika’i.

Aquest és el segon matrimoni de l’excampió de WWE. Anteriorment havia estat casat amb la productora de cine Dany Garcia, de la qual es va divorciar el 2007 després de 10 anys de matrimoni. Amb ella té una filla de 18 anys.

Temes:

Instagram