LA RUPTURA DE L'ESTIU A HOLLYWOOD

Miley i Liam, una separació no tan amistosa

La parella inicia una batalla mediàtica en què tercers parlen de drogues i infidelitats

lmmarco49404824 file   august 10  miley cyrus and liam hemsworth are separat190815140950

lmmarco49404824 file august 10 miley cyrus and liam hemsworth are separat190815140950 / Presley Ann

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La separació de la cantant Miley Cyrus i de l’actor australià Liam Hemsworth no va ser tan "amigable" com el comunicat de l’artista assegurava. I ja hi ha servit un encreuament d’acusacions en boca de tercers que parlen fins i tot d’abús de l’alcohol i les drogues i d’infidelitats. Una cosa semblant al que va passar quan Brad Pitt i Angelina Jolie van posar fi al seu matrimoni. Ells no parlaven, però d’altres s’encarregaven de fer-ho en el seu nom i, és clar, les versions eren molt diferents. 

Fonts pròximes a l’exnoia Disney Miley Cyrus, de 26 anys, han explicat al portal 'TMZ' que la cantant va intentar "valentament" salvar el matrimoni però no va poder acceptar que Liam "begués molt" i "utilitzés certes drogues". La lluita de Miley Cyrus amb l’abús de substàncies en el passat va ser un "factor decisiu" per fer un canvi radical a la seva vida. També s’ha filtrat que de moment ella no té plans de sol·licitar el divorci de Liam.

Per la seva part, al mateix mitjà, una persona pròxima a l’actor australià ha respost que Cyrus està utilitzant les acusacions de drogues i alcohol per distreure de la veritable causa de la separació: la infidelitat d’ella. Aquesta font nega que la parella s’hagués separat mesos abans que fotografiessinMiley fent un petó a la bloguera Kaitlynn Carter el cap de setmana passat. "Aquest és un altre intent de la Miley de distreure de la seva infidelitat i el seu recent i escandalós comportament públic", assegura aquesta font a 'TMZ'.

Tot això mentre Liam Hemsworth es deixava veure a Byron Bay (Austràlia) acompanyat del seu germà Chris, la dona d’aquest, l’espanyola Elsa Pataky, i els tres fills de la parella i comencés a publicar postes de sol al seu Instagram.

Notícies relacionades

Quant a Miley, sembla que la seva relació amb Kaitlyn Carter continua després de l’escapada italiana i han sigut fotografiades pel 'Daily Mail' en un espectacular Tesla conduït per la protagonista de 'Hannah Montana' als carrers de Los Angeles.

Per cert, Brody Jenner sabia que la seva exdona Kaitlynn Carter Miley Cyrus es veien en la intimitat molt abans que sortissin a la llum les imatges en les quals la bloguera i la cantant apareixen fent-se un petó a la coberta d’un vaixell al llac de Como. Segons 'Page Six’ Carter i Cyrus estan juntes des de fa "un parell de mesos" i Brody Jenner  "continua sent amic de totes dues. No hi ha drama en tot això". 

Temes:

Miley Cyrus