ENTREGAT A 'LA DOLCE VITA'

Gianluca Vacchi torna a crear enrenou amb les seves coreografies

El milionari italià, titllat de masclista per 'plantofejar' les natges d'unes noies, respon amb un altre vídeo

lmmarco38977459 gente gianluca vacchi instagram190815153409

lmmarco38977459 gente gianluca vacchi instagram190815153409

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El multimilionari italiano Gianluca Vacchi, de 52 anys, torna a atacar aquest estiu amb les seves coreografies, que han sigut qualificades de masclistes alhora que s'han tornat de nou virals. Al ritme de 'Mueve', el seu últim treball musical amb la cantant Becky G, Nacho i Mc Fioti, l'empresari i 'dj' apareix ballant al seu iot juntament amb quatre models, una d'elles, la seva nòvia, la jove veneçolana Sarah Fonseca. Les noies, en un primer moment, posen d'esquena i l'italià  les plantofeja al cul, com si es tractés d'uns bongos. 

Notícies relacionades

Davant l'al·luvió de crítiques que parlen de com de  "denigrant" resulta, Gianluca ha gravat un altre vídeo per contrarestar l'enrenou causat.  Vestit de dona, ara és ell a qui plantofegen al cul quatre dones vestides d'homes . "En les nostres vides podem ser i fer el que vulguem i desitgem", ha escrit l'empresari.

No és la primera vegada que el popular discjòquei, que va amenitzar el casament sevillà de Sergio Ramos i Pilar Rubio, es veu embolicat en una polèmica pels seus vídeos publicats a Instagram, on té més de 13 milions de seguidors. Fa uns quants mesos va aparèixer ballant en un avió amb diverses dones en biquini.