MÀXIMA DISCRECCIÓ

Meghan Markle i el príncep Enric, de vacances a Eivissa

Els ducs de Sussex han estat en companyia del petit Archie Mountbatten-Windsor

lmmarco48792065 files  in this file photo taken on may 08  2019 britain s pr190813150933

lmmarco48792065 files in this file photo taken on may 08 2019 britain s pr190813150933 / DOMINIC LIPINSKI

2
Es llegeix en minuts
EL Periódico

Meghan Markle i el príncep Enric ja han disfrutat de les seves primeres vacances d’estiu en companyia del petit Archie Mountbatten-Windsor, que va néixer el passat 6 de maig. I ho han fet passant una setmana a l’illa d’Eivissa, lluny de mirades indiscretes, perquè de moment no ha transcendit cap fotografia. La família hauria volat en un avió privat des de Londres dimarts passat 6 d’agost i hauria decidit tornar aquest mateix dimarts al Regne Unit de la mateixa manera. Està previst que la parella passi també uns dies a Balmoral junt amb la reina Elisabet II. 

L’estada, com diem, hauria sigut d’allò més discreta, tan sols acompanyats per una guàrdia personal integrada per diversos escortes espanyols, segons 'Vanity Fair'. Malgrat que l’illa és un destí molt recurrent entre les celebritats, els paparazzis no han aconseguit capturar els ducs de Sussex durant la setmana aproximadament que hi han estat. L’última vegada que se’ls va veure en públic va ser el mes passat durant l’estrena d’'El rei lleó' a Londres. L’escapada a Eivissa els ha servit per celebrar en la intimitat l’aniversari de Markle, que va fer 38 anys el passat 4 d’agost.

De fet, són comptades les fotografies que hem vist de Meghan Markle des que va donar a llum. En algunes, la que serà editora convidada del 'Vogue' britànic per al número de setembre ha sigut molt celebrada pels seus ‘looks’, ja que ha contribuït a donar visibilitat al temps necessari perquè el cos de la mare torni al seu estat previ a la gestació.

Imatge d’unes pastilles aprimadores

Meghan també és notícia aquests dies per una cosa aliena a ella i sobre el qual no s’ha pronunciat. Una empresa ha utilitzat la seva imatge de manera fraudulenta per anunciar unes pastilles suposadament aprimadores, però que, segons alguns mitjans britànics, serien potencialment perilloses per a la salut. Aquesta campanya publicitària, que s’ha posat en marxa a internet, inclou imatges seves abans i després de l’embaràs per mostrar la seva evident pèrdua de pes. Així mateix, li atribueixen declaracions lloant les virtuts de l’al·ludit producte.

Segons publica el 'Sunday Mirror', el palau de Buckingham intervindrà en l’assumpte. Una font de la casa reial anglesa els hauria dit que "és òbviament fals el que afirmen i és un ús il·legal del nom de la duquessa amb propòsits comercials. Seguirem el procediment habitual per a aquests casos". 

Notícies relacionades

En un fals anunci elaborat de tal manera que sembla un article, apareix un titular que diu: "Meghan Markle té problemes per desobeir les ordres de la reina Elisabet". I afirma que la que va ser protagonista de la sèrie 'Suits' s’hauria enfrontat a la família reial per buscar ajuda per perdre pes a través de les pastilles al·ludides.

Així mateix, també atribueixen a Meghan declaracions falses com: "Tota la meva vida he estat molt entregada a vigilar el meu pes a conseqüència de la pressió de Hollywood per mantenir-te jove i estar en forma. Els últims deu anys he viatjat per tot el món buscant ingredients ecològics i productes per perdre pes".