RUPTURA SONADA

Liam Hemsworth: "Li desitjo [a la Miley] que sigui feliç»

Després de separar-se de Miley Cyrus, l'actor es refugia en el seu germà Chris i en Elsa Pataky

20190813 448919 liammileye 1 1 / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un parell de dies després que el portaveu de la cantant Miley Cyrus anunciés al món que l’artista es divorciava de l’actor Liam Hemsworth només vuit mesos després del seu casament, l’actor es troba a Byron Bay (Austràlia), amb el seu germà Chris, la seva dona Elsa Pataky i els fills de la parella.

L’actor ha aprofitat les xarxes socials per enviar un comunicat juntament amb una foto d’una idíl·lica posta de sol: "Escric dues ratlles per dir que la Miley i jo ens hem separat recentment i no li desitjo res més que salut i felicitat en el futur. Això és un assumpte privat i no he fet, ni faré, cap comentari a cap periodista o mitjà de comunicació. Qualsevol cita que se m’atribueixi és falsa. Pau i amor". Segons fonts pròximes a la parella la ruptura es va produir fa més de dos mesos.

Segons la premsa australiana, la imatge de Liam Hemsworth és la d’un home deprimit. La relació amb Miley Cyrus s’ha trencat en un moment en què, a més, han aparegut unes imatges de l’artista amb la bloguera Kaitlynn Carter fent-se un petó en un vaixell al llac Como, a Itàlia.

Notícies relacionades

La Miley, per la seva part, també aprofitava les xarxes socials per parlar amb metàfores de la ruptura. "Nolluitis contra l’evolució, perquè mai venceràs. Com la muntanya en què em trobo, que una vegada es va trobar sota l’aigua, connectada amb l’Àfrica, el canvi és inevitable... El meu pare sempre m’ha dit que la naturalesa mai s’apressa, però que sempre fa les coses a temps. Saber que això és cert omple el meu cor de pau i esperança. Se m’ha ensenyat a respectar el planeta i els seus processos, i per això jo em comprometo a fer el mateix amb mi mateixa", diu el text que l’artista, de 26 anys, ha compartit a Instagram.

M’encanta com aprens i creixes

Tot i que la seva relació ha sigut intermitent, la ruptura ha sorprès a molts. Al gener, el dia del 29è aniversari del Liam, Miley Cyrus li declarava el seu amor amb unes emotives paraules publicades a les seves xarxes socials. "Quan ens vam conèixer en tenies 19, i avui tens 29... He pensat que podria compartir algunes de les meves coses favorites sobre el meu home favorit en honor a aquest dia tan especial", comença la carta de l’artista. "La forma en què em mires, la forma en què mires els nostres gossos, els nostres porcs, els nostres cavalls, els nostres gats, els nostres peixos. La forma en què mires la teva família, els teus amics, els estranys, la vida...", continua. I afegia: "M’encanta la forma en què mires l’oceà i la forma en què t'agafes el teu temps. La forma en què surts fora quan pregunto “quin temps fa” en comptes de mirar-ho al telèfon. [...] M’encanta com aprens i creixes. M’encanta escriure cançons sobre tu al piano. M’encanta com em deixes ser jo. Però simplement... t’estimo. Incondicionalment". El passat 23 desembre es van dir el “sí, vull” en un casament secret, senzill i familiar a la casa de la cantant a Franklin, Tennessee, ja que la vivenda que comparteixen a Malibú, i on tots dos volien celebrar aquell dia tan especial, va quedar devastada pels incendis de Califòrnia.

Temes:

Miley Cyrus