ACTRIU EN RATXA

Úrsula Corberó, pletòrica als 30

L'actriu celebra el seu aniversari encimbellada com Tòquio, el seu personatge en 'La casa de papel'

lmmarco49030233 spanish actress ursula corbero poses during a photocall for 190812161930

lmmarco49030233 spanish actress ursula corbero poses during a photocall for 190812161930 / GABRIEL BOUYS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

“Aquest diumenge fa 30 anys aquesta bomba atòmica a qui estimo tant”. Així, i amb una foto, felicitava l’actor Chino Darín a la seva nòvia, l’actriu catalana Úrsula Corberó, en el seu compte d’Instagram. A la jove no li falten motius per estar pletòrica. A la seva relació amb l’argentí, fill de Ricardo Darín, s’ha d’afegir la pujada que ha suposat, per a ella i la resta de l’equip, que la tercera temporada de ‘La casa de papel’ s’hagi convertit en una bomba internacional. 

Amb la granota vermella, la careta de Dalí, la creu penjada al coll i el tall bob, Úrsula Corberó és per a molta gent Tòquio, el seu personatge en la sèrie de Netflix. Així que alguns fans li ha regalat dibuixos amb el seu personatge, una lladre d’elit, que és també la narradora de la història, amb veu en off. 

“L’èxit t’arriba de sobte. No prens la decisió com abans, allò d’anar-te als EUA, buscar una agència que et representi, fer proves i tenir accés a algun projecte interessant. En aquest cas, ens ha arribat tot sobtadament”, va reconèixer l’actriu en una recent entrevista en què també va confessar que ha sigut una revolució “una miqueta difícil de gestionar”, tot i que també “preciosa”.

Ja sabem que malgrat que en la tercera temporada el seu personatge va arribar a una idíl·lica illa per donar curs al seu romanç amb Río (Miguel Herrán), l’esperit aventurer de Tòquio va obligar els seus companys d’atracament a idear un nou i enrevessat cop mestre. Aquest nou robatori ha sigut seguit per més de 34 milions d’espectadors a tot el món. “És increïble com aquesta història, que ens va costar vuit mesos gravar, la gent se l’ha pogut ventilar d’una tirada en un parell de dies”, escrivia emocionada Corberó a Twitter.

Notícies relacionades

El temperament eixelebrat de Tòquio li va valer l’any passat el premi Iris a millor actriu i una legió de 7,2 milions de seguidors a Instagram, que l’han convertit en la segona espanyola més seguida a la plataforma, només superada per Georgina Rodríguez, la parella de Cristiano Ronaldo, i per davant fins i tot de Rosalía.

Tot i que va començar la seva carrera com a actriu a TV3  amb “Mirall trencat” (2002), va ser el 2008 quan que es va disparar la seva popularitat  quan va coprotagonitzar amb Maxi Iglesias el tempestuós romanç de Ruth i Cabano, els seus personatges a ‘Física o química’, la sèrie que es va convertir en un fenomen adolescent. Després de ‘Física o química’ es va aventurar amb les narracions històriques de La 1, amb ‘14 de abril, la República’, i ‘Isabel’, va recórrer Alemanya ‘Perdiendo el norte’ amb Yon González i Blanca Suárez o es va traslladar ‘La embajada’ espanyola a Bangkok com a filla de Belén Rueda i nòvia de la seva parella, Chino Darín.