Anar al contingut

JUBILADA D'OR

Cameron Díaz no troba a faltar actuar

"Ara estic vivint la meva vida", assegura l'actriu a la revista 'InStyle'

Luis Miguel Marco

Cameron Díaz no troba a faltar actuar

KEVORK DJANSEZIAN

Molta gent recorda amb un somriure aquella Cameron Díaz i el seu serrell en alt en la famosa escena d’'Algo pasa con Mary'. O el seu paper a 'Els àngels Charlie'. El cas és que no canvia d’opinió i, si volem tornar a veure-la en una pel·lícula, haurem de servir-nos de videoteca i d’aquella cinquantena d’èxits que va protagonitzar abans de retirar-se dels focus. Ja no està per la feina de llegir cap guió que caigui a les seves mans ni de protagonitzar una sonora tornada. El seu últim rodatge va ser la versió del musical 'Annie' i es remunta al 2014. Llavors passava per ser una de les actrius majors de 40 anys més ben pagada de Hollywood.

Ara, als seus 47, prefereix el paper de jubilada d’or. Ho deixa ben clar en el número de setembre amb què la revista 'InStyle' vol celebrar el seu 25è aniversari en gran, amb 15 actrius per a 15 portades diferents. Reese Witherspoon, Drew Barrimore, Demi Moore, Jessica Alba, Halle Berry, Julianne Moore, i Jennifer Aniston han sigut algunes de les elegides. També hi ha hagut un lloc per a Cameron Díaz.

“I started [experiencing fame] when I was 22, so 25 years ago—that’s a long time. The way I look at it is that I’ve given more than half of my life to the public. I feel it’s OK for me to take time for myself now to reorganize and choose how I want to come [back] into the world. If I decide to,” @CameronDiaz says in our September issue. “You know, I think the 40s are the best decade. You just get to be real with yourself, and you can also make necessary changes because you have the experience of looking back on four decades. You get to let go of giving a shit about anything. It’s such a relief.” More on returning to the spotlight on her own terms at the link in bio. #InStyle25 | Photographed by @camillaarmbrust; Styled by @rebeccarams

Una publicació compartida d’ instylemagazine (@instylemagazine) el 

"Quan vaig començar a experimentar la fama tenia 22 anys [Va ser després del seu debut a 'La Màscara', juntament amb Jim Carrey, el seu primer superèxit]. D’això fa 25 anys. El que jo veig és que he donat més de la meitat de la meva vida al públic. Sento que està bé que em prengui temps per reorganitzar-me i elegir com vull tornar al món laboral, si decideixo fer-ho. I, no, no trobo a faltar actuar", assegura en l’entrevista. "En aquest moment estic centrada més aviat en el benestar i tot això. Però, faci el que faci, ha de ser una cosa que m’apassioni, una cosa que simplement senti que puc fer sense gaire esforç."

Vivint la meva vida

La pregunta és òbvia. ¿Obrirà un blog de consells i d’estil de vida? "M’agrada crear, així que només estic buscant el projecte que tingui més sentit per a mi ara. Estic preparant algunes coses, però és massa aviat per parlar-ne. És divertit que ningú sàpiga el que estic fent. El meu temps és tot meu. Ara no estic venent cap pel·lícula i, com que no estic venent res, no he de donar res a ningú. Estic vivint la meva vida", assegura.

Cameron, nascuda a San Diego (Califòrnia) i establerta a Los Angeles, aprofita l’entrevista per desfer-se en elogis, això, sí, cap al seu marit, el músic Benji Madden, de la banda Good Charlotte. Amb ell va celebrar un discret casament el 2015, després d’haver sortit amb l’actor Jared Leto, el cantant Justin Timberlake i el beisbolista Alex Rodríguez, actual parella de Jennifer Lopez.

"Casar-me amb ell va ser el millor que m’ha passat. El meu marit és el meu gran company. No sé si estava preparada quan em vaig casar, però sabia que en Benji era especial. És un bon home i estic molt agraïda per tenir-lo. En realitat el matrimoni és molt difícil i laboriós. Necessites algú que estigui disposat a fer el treball amb tu, perquè no hi ha un 60-40 en el matrimoni. És un 50-50 tot el temps", conclou.