VACANCES A PALMA

Letícia i les seves filles van amb la reina emèrita a veure 'El llac dels cignes'

Les quatre van anar juntes dijous a veure 'El rei Lleó' en un cine del centre de la capital balear

GRAF2042. PALMA DE MALLORCA, 03/08/2019.- La reina Letizia junto a sus hijas y la reina Sofía a la salida esta noche del Auditorio de Palma de Mallorca tras presenciar El lago de los cisnes. EFE/ Ballesteros

GRAF2042. PALMA DE MALLORCA, 03/08/2019.- La reina Letizia junto a sus hijas y la reina Sofía a la salida esta noche del Auditorio de Palma de Mallorca tras presenciar El lago de los cisnes. EFE/ Ballesteros / Ballesteros (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

La reina Letícia i les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, al costat de la reina emèrita Sofia, han assistit aquest divendres a la nit a la representació del ballet 'El llac dels cignes’, interpretada pel Ballet de Moscou a l’Auditorium de Palma.

Les quatre van anar juntes dijous a veure 'El rei Lleó' en un cine del centre de la capital balear i aquesta vegada han optat per disfrutar d’una de les grans obres del ballet clàssic, de Txaikovski.

La princesa i la seva germana són aficionades a la dansa, igual com la seva mare i la seva àvia.

La funció d’'El llac dels cignes’ es va prolongar durant més de dues hores i a la seva conclusió, van sortir amb gest somrient.

Sorpresa al carrer

Alguns vianants que sortien de la sala o que passejaven pel carrer van mostrar la seva sorpresa al veure les dues reines amb l’hereva de la corona i la infanta.

Notícies relacionades

És la segona escapada a un espectacle que les quatre protagonitzen després que veiessin dijous 'El rei Lleó' en versió original.

Sofia va veure aquesta pel·lícula en el mateix cine dimarts passat al costat de les seves altres netes, Victòria Federica i Irene, filles de les infantes Elena i Cristina, respectivament.