FAMÍLIA NOMBROSA

Irene Montero i Pablo Iglesias, pares per tercera vegada

El pare anuncia que la petita, que ha nascut de forma prematura a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid com els seus germans bessons, "està perfectament"

20190803 448076 monteroiglesiashijae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La portaveu d’Unides Podem al Congrés, Irene Montero, ha donat a llum per part natural aquest divendres una nena, la seva tercera filla, a l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid.

"Avui ha nascut l’Aitana. Ha arribat abans de temps com és costum a la família, però per sort i gràcies a la vigilància sanitària, ha sigut molt menys impuntual que els seus germans. Està perfectament i aviat vindrà a casa", ha escrit el líder de la formació i pare de la nena, Pablo Iglesias.

Montero i la seva parella, el líder de Podem, Pablo Iglesias, ja són pares de dos fills bessons d’una mica més d’un any. El Leo i el Manuel van néixer el 3 de juliol de l’any passat de forma prematuraEl Leo i el Manuel, després de sis mesos de gestació, per la qual cosa van estar ingressats durant una mica més de tres mesosingressats durant una mica més de tres mesos a l’esmentat hospital madrileny.

La portaveu parlamentària d’Unides Podem va anunciar el 13 de març passat que estava embarassa de nou. "El Leo i el Manuel tindran una germana. Estem bé, feliços i preparats per cuidar-nos molt i alhora donar el millor de nosaltres en aquests mesos decisius", va assegurar en un missatge publicat a la xarxa social Instagram.

Felicitacions de Pedro Sánchez

Notícies relacionades

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha escrit un tuit per felicitar la parella. "Enhorabona Irene Montero i Pablo Iglesias per l’arribada de l’Aitana. Us desitjo el millor en aquesta nova etapa amb la nounada i els seus germanets Leo i Manuel. Disfruteu d’aquest gran moment que us dona la vida", ha escrit el cap de l’Executiu en funcions en el seu compte de Twitter.