CULEBRÓ A TELE 5

Bronca a l'aniversari d'Isabel Pantoja per la presència d'Omar

Chabelita i Asraf es van enfrontar al guanyador de Supervivientes 2019 en la celebració

20190802 448047 cumplepantojae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Isabel Pantoja compleix 63 anys aquest divendres i la seva celebració continua alimentant hores i hores de programació a Telecinco. La mateixa artista havia anunciat com aniria la festa al seu feu de Cantora, que pel que sembla ha tingut fins i tot una baralla. «Celebraré el meu aniversari en dos dies: el primer amb la família i el segon amb els meus amics», va dir la cantant davant de les càmeres d''El programa del verano'.

Així que a les portes de la finca hi havia un grupet de càmeres per veure qui hi entrava. I entre els que van arribar va estar Omar Montes. A Chabelita, filla de la cançonetista i ex del cantant, no li va agradar gens trobar-se'l a l'esdeveniment, i es va encarar amb ell en companyia de la seva actual parella, Asraf Beno: «Els convidats han intentat separar-los. Ha sigut Isa Pantoja la que s'ha encarat a Omar i li ha dit que no li fa gràcia que sigui a la festa», van explicar els testimonis. 

Notícies relacionades

El guanyador de 'Supervivientes 2019' no va estar sol en l'enfrontament, ja que va comptar amb el recolzament d'alguns dels seus companys d'edició que eren allà. «Dakota, Violeta i Fabio s'han situat del costat d'Omar i han intentat frenar Asraf i Chabelita», han explicat a 'Sálvame'. «Hi ha hagut moltíssima tensió, hi ha hagut una bona moguda entre l'Omar i l'Asraf. S'han dividit els grups perquè hi ha gent que està a favor que Omar hagi anat a Cantora i gent que no», va explicar Kiko Hernández.

Kiko Rivera tenia un compromís professional aquest 2 d'agost, una raó de pes perquè la seva mare decidís dividir la celebració del seu aniversari en dos dies. El DJ li ha comprat un cadell que s'assembla a Sisí, la gosseta que en el seu moment li havia regalat Jorge Javier Vázquez i que es troba molt malament de salud.