FIDEL A L'ILLA PITIÜSA

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones, de vacances a Mallorca

El matrimoni i el seu fill Dylan han passat uns dies a la finca S'Estaca, la venda de la qual promociona l'actor en un vídeo

undefined49038020 gente michael douglas instagram190712161924

undefined49038020 gente michael douglas instagram190712161924

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Michael Douglasi la seva dona,Catherine Zeta-Jones,han disfrutat d’unes vacances a Mallorca. La parella i el seu fill Dylan, de 17 anys, s’han allotjat a la finca de S’Estaca que l’actor posseeix a la localitat mallorquina de Deià.

El protagonista d’Atracción fatal ha publicat aquest dijous a les xarxes socials un àudio amb imatges de la seva residència, en la qual s’adreça als seus seguidors. “¡Bon dia, Mallorca”, ha escrit al peu de la foto, en què apareix llançant un petó a l’aire. En el fons de la imatge es pot veure una espectacular vista de la costa de la serra de Tramuntana i els jardins que envolten la casa.

La casa de l’intèrpret té penjat el cartell de en venda des del 2014. El preu de sortida va ser de 50 milions d’euros, una quantitat que Douglas ha anat rebaixant fins als 28,9 milions que sol·licita actualment.

Àudio personalitzat

Notícies relacionades

Per animar possibles compradors, l’artista ha posat veu a un vídeo promocional que una agència immobiliària ha realitzat. Al llarg de la cinta, Douglas va descrivint les diferents estades de la casa i dels seus voltants amb horts i oliveres. 

“La meva vida ha pres un nou curs i ara és el moment de deixar que algú més disfruti del privilegi i l’aventura de S’Estaca, algú que apreciï la bellesa, la privacitat i les vistes inigualables”, afirma Douglas en el vídeo. La casa la va comprar l’actor i qui abans era la seva dona, Diandra , el 1989 per passar els estius, ja que ella coneixia l’illa des de petita.