"Cos de pare"

Dures crítiques per al físic de Jason Momoa a les xarxes

El seu 'hashtag' s'ha convertit en un moviment contra l'estigma del sobrepès en la societat

zentauroepp48941224 rome  italy   july 04  lilakoi moon and jason momoa attends 190711185750

zentauroepp48941224 rome italy july 04 lilakoi moon and jason momoa attends 190711185750 / Vittorio Zunino Celotto

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jason Momoa, el famós actor hawaià que ha donat vida a Khal Drogo a ‘Joc de Trons’ i ‘Aquaman’ a la pel·lícula de l’univers cinematogràfic de DC Còmics, ha sigut el protagonista d’una nova polèmica a les xarxes. 

Diverses fotos sense samarreta del que fa tot just sis mesos va ser coronat com "el rostre més bonic del planeta" pel crític britànic TC Candler van aparèixer fa uns dies circulant per la xarxa. El seu origen sembla provenir d’alguns ‘paparazzi’ que han seguit l’actor i model en el seu viatge a Venècia juntament amb la seva dona, la també actriu, Lisa Bonet.

Des que aquestes imatges es van fer de domini públic, no han deixat de ploure crítiques des de les xarxes socials en les quals la gent ha acusat la seva forma física, especialment l’absència dels abdominals dels quals feia gal·la a la pel·lícula d’’Aquaman’. 

Notícies relacionades

Després de la incredulitat de molts dels usuaris de Twitter, el nom de l’actor s’ha convertit en Trending Topic ràpidament, en on gent de tot tipus ha reflexionat sobre els comentaris cap a la seva figura i s’ha reivindicat la lluita contra la gordofòbia i el "fat-shaming", nom que rep l’estigma social que pateixen les persones amb sobrepès. 

Jason Momoa, de moment, encara no s’ha pronunciat sobre l’ocorregut a les xarxes. Quant al professional, es prepara per al seu paper en el pròxim ‘remake’ de la pel·lícula de culte ‘Dune’, dirigida per Denis Villeneuve així com el seu personatge en la sèrie de Netflix ‘Frontier’. 

Temes:

Jason Momoa