TURISTA 'DESESPERADA'

Eva Longoria, de vacances a Barcelona

L'actriu publica fotos a Instagram juntament amb el seu marit i el fill de tots dos, el petit Santi

undefined49003808 gente eva longoria instagram190709175212

undefined49003808 gente eva longoria instagram190709175212

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eva Longoria està disfrutant d’uns dies de vacances a Barcelona amb el seu marit, Pepe Bastón i el fill de tots dos, Santi, que el 19 de juny passat va complir un any. 

L’actriu, coneguda per interpretar Gabrielle Solis en la sèrie Mujeres desesperadas, ha compartit quatre imatges de la seva estada a la capital catalana. En una se la pot veure veure posant amb ulleres de sol de mirall i camisa de ratlles, com si es tractés d’una turista més, al parc Güell. Al costat de la foto ha afegit tres emoticones amb forma de sol.

Notícies relacionades

A més, Longoria ha publicat diversos stories juntament amb el seu marit i el seu nadó. En un apareix la família visitant l’exterior de la Sagrada Família. De fons es pot escoltar una Eva Longoria sorpresa per l’obra arquitectònica de Gaudí que estaven apreciant en aquells moments. Juntament amb aquest vídeo ha publicat una altra instantània en la qual mare i fill contemplen un espectacle de carrer de bombolles de sabó a la plaça Nova, al costat de la Catedral de Barcelona. 

D’aquí uns dies, el matrimoni té previst viatjar a Marbella, on ella serà l’estrella de la vuitena edició de la gala solidària Global Gift, que cada any organitza la seva amiga María Bravo, ara també padrina del petit Santi.