Per què Sarkozy és més alt que Carla Bruni a la portada de 'Paris Match'

La revista francesa ha negat que hagi retocat la foto i defensa que l'expresident francès estava un esglaó per sobre

match

match

1
Es llegeix en minuts

La revista 'Paris Match' ha publicat a la seva última portada una fotografia en la qual apareix el matrimoni format per l’expresident francès Nicolas Sarkozy i la cantant Carla Bruni. La imatge ha aixecat certa polèmica, ja que l’artista apareix amb el cap recolzat a l’espatlla del seu marit, tenint en compte que ella és sensiblement més alta, uns 10 centímetres.

El tema principal de la portada és per a un article anunciat a la primera pàgina així: ‘Nicolas Sarkozy, un home de passions: la política, França, Carla’. La imatge ha generat moltes crítiques i missatges burletes a les xarxes socials. L’enrenou ha sigut tal que 'Paris Match' ha sortit al pas dels comentaris i ha defensat que la foto no ha sigut retocada. El setmanari ha explicat que Sarkozy i Bruni eren a les escales de casa seva en el moment de la foto i ella era en un nivell per sota. "Nicolas Sarkozy no ha sigut retocat per aparèixer més alt que Carla Bruni a la portada del 'Paris Match' d’aquesta setmana", diu el comunicat de la publicació.

Nicolas Sarkozy i Carla Bruni, en una foto d’arxiu / reuters

Notícies relacionades

"Algunes persones els sorprèn veure Nicolas Sarkozy més alt que la seva dona Carla Bruni", admet 'Paris Match', que diu que durant la sessió de fotos, celebrada a finals de juny, la parella va ser fotografiada en diversos llocs de la seva casa de París. "Nicolas Sarkozy estava, en la imatge que va ser triada per a la portada, un esglaó més amunt que la seva dona", assenyala el setmanari.

L’expresident francès (2007-2012) acaba de publicar la seva biografia titulada 'Pasiones', en la qual parla sobre la seva carrera política i la seva vida privada, inclosa la seva relació amb Carla Bruni. El llibre, del qual se’n faran 200.000 còpies, ha rebut una cobertura excepcional als mitjans de comunicació i ha sigut a la llista dels llibres més venuts a França.