MOVIMENT ME TOO

L'home que va denunciar Kevin Spacey retira els càrrecs contra l'actor

Segons la denúncia del noi, ell va començar a parlar de manera amistosa amb Spacey al bar on treballava, i va mentir sobre la seva edat a l'assegurar que tenia 23 anys en lloc de 18

lmmarco44703705 ara3  london  united kingdom     file    us actor kevin spac190102162747

lmmarco44703705 ara3 london united kingdom file us actor kevin spac190102162747 / ANDY RAIN

2
Es llegeix en minuts
Efe

Un noi que havia acusat l’actor Kevin Spacey d’agressió sexual el 2016 ha retirat de manera definitiva els càrrecs en el judici civil en un tribunal de Massachusetts, han informat avui els mitjans locals.

L’advocat Mitchell Garabedian, que representa l’actor, va dir que el cas es va abandonar "de forma voluntària", va informar el diari ‘The Boston Herald’.

"És molt possible que la víctima i la seva família hagin conclòs que aquesta querella ja no val la pena", va dir l’analista legal Greg Henning a l’estació de televisió local WCVB a Nantucket (Massachusetts).

El noi que havia presentat l’acusació, que és fill de la periodista de la cadena de televisió WCVB Heather Unruh, va denunciar que el juliol del 2016 l’actor, guardonat amb dos premis Oscar, li va ficar la mà als pantalons dins d’un bar a Nantucket.

Delicte gairebé prescrit

El suposat incident va passar quan l’acusador tenia 18 anys i el període de prescripció del presumpte delicte venç aquesta setmana. Spacey, de 59 anys i que al gener es va declarar innocent dels càrrecs, encara afronta un judici criminal pel qual s’haurà de presentar davant del tribunal dilluns que ve.

En aquest cas, els advocats defensors i la fiscalia continuen la seva disputa pel telèfon de l’acusador que, pel que sembla, s’ha perdut.

El pare de l’acusador haurà de comparèixer dilluns davant del tribunal per explicar aquesta desaparició, ja que els advocats de Spacey afirmen que el telèfon conté proves exculpatòries.

En una compareixença inesperada davant el tribunal el 3 de juny, Spacey va defensar la seva innocència i els seus advocats van instar el jutge que exigís una còpia forense "completa i inalterada" de les dades del telèfon del denunciant, ja que contindria missatges i fotografies que provarien la seva innocència.

Va mentir sobre la seva edat

A més, la defensa va considerar que la fiscalia ha presentat càrrecs contra l’actor de forma prematura. Segons la denúncia del noi, ell va començar a parlar de manera amistosa amb Spacey al bar on treballava, i va mentir sobre la seva edat a l’assegurar que tenia 23 anys en lloc de 18.

El cambrer va explicar a la policia que Spacey li va comprar diverses begudes alcohòliques –l’edat mínima per beure alcohol a l’estat de Massachusetts és 21 anys–, i li va insistir diverses vegades perquè anés a casa seva fins que, més tard, va acariciar-li la cuixa i li va descordar els pantalons, i el va fregar amb el seu penis durant uns tres minuts.

Notícies relacionades

El noi ha dit que no sabia què fer perquè no volia ficar-se en problemes per beure sense tenir l’edat permesa i va publicar una gravació d’una part del presumpte frec sexual a la xarxa social Snapchat.

Spacey afronta una pena de fins a dos anys de presó si és declarat culpable.

Temes:

Kevin Spacey