SERÀ OPERAT EN LES PRÒXIMES SETMANES

Amador Mohedano, germà de Rocío Jurado, pateix càncer

Serà operat en les pròximes setmanes d'un tumor detectat a la cavitat nasal

zentauroepp34110078 gra187 chipiona  c diz   01 06 2015   el torero y viudo de r190612135259

zentauroepp34110078 gra187 chipiona c diz 01 06 2015 el torero y viudo de r190612135259 / ROMAN RIOS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segons ha donat a conèixer la revista 'Semana', Amador Mohedano, germà de Rocío Jurado, pateix càncer. Se li ha diagnosticat un tumor maligne a la cavitat nasal i haurà de passar per la sala d’operacions en les pròximes setmanes, tot i que la publicació assegura que "el tumor s’ha agafat a temps". Els metges l’han advertit que haurà de deixar el tabac per sempre. 

L’empresari no està passant una bona època. Fa uns quants mesos, en al mateixa publicació, explicava la seva delicada situació econòmica.  "Estic arruïnat. No tinc una feina fixa, no tinc una pensió encara que pugui cobrar i la vida es fa una mica difícil de suportar", assegurava llavors. "M’he tret de moltes coses. Ara mateix visc amb el que li arriba a la Jaqueline [la seva parella] i amb el que jo pugui aportar. Ella té la seva hipoteca i els seus fills. Vivim amb potatges, que és el que engreixa i traient-nos de moltes coses. Fa tres mesos que no surto enlloc", assenyalava.

Notícies relacionades

Mohedano viu al camp. La finca de Los Naranjos va ser part de l’herència que Rocío li va deixar al seu germà i representant quan va morir el 2006. La part que va heretar ha sigut embargada per Hisenda pel deute que té, que actualment ascendeix a 237.000 euros, a més dels 11.000 euros que li deu a la Seguretat Social. Els altres 16.000 metres de la casa estan en possessió de la seva germana Gloria, de la qual assegura que no el deixarà al carrer i que li continuarà permetent viure allà. "La part bona és que ja no surto tant a la tele i no se m’ataca tant", afegeix algú que reconeix que la seva germana Rocío era un màquina de treballar i de fer diners. "Jo estava molt bé amb ella. Guanyava molts diners", recorda.

La mort de Rocío Jurado a causa del càncer l’1 de juny del 2006 va ser el principi de la ruptura de la seva família. La cantant mantenia unit el clan, però amb la seva absència la família està més fragmentada que mai. Mohedano està enfrontat amb Rocío Carrasco, la filla de la cantant de Chipiona. "El que ha fet la Rocío amb els seus fills d’un temps cap aquí no té nom", assegurava en la revista.