I AMB UN 'LOOK' ESTRANY

Val Kilmer reapareix molt desmillorat dos anys després de confessar que pateix càncer

L'actor, que l'any que ve estrenarà la seqüela de 'Top Gun', va assistir acompanyat del seu fill a un acte de la seva fundació infantil TwainMania

Actor Val Kilmer arrives at the 23rd Annual Simply Shakespeare event at The Broad Stage on Wednesday, Sept. 25, 2013 in Santa Monica, Calif.

Actor Val Kilmer arrives at the 23rd Annual Simply Shakespeare event at The Broad Stage on Wednesday, Sept. 25, 2013 in Santa Monica, Calif. / Paul A. Hebert (©GTRESONLINE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tots els ulls estaven posats diumenge passat en la reaparició pública de Val Kilmer, qualificada com a "estranya" per mitjans nord-americans com la revista ‘People’.

L’actor de ‘Top Secret’ (1984), ‘Top Gun’ (1986) o ‘Batman Forever’ (1995), que porta dos anys retirats dels focus des que el 2017 va reconèixer que patia càncer de coll, després d’haver-ho desmentit prèviamant–, va acudir a un acte per a la recaptació de fons per a la seva fundació TwainMania, una institució que s’encarrega de l’educació de nens sense recursos, seguint el llegat de l’escriptor Mark Twain.

Kilmer, de 59 anys, va acudir a l’acte a Los Angeles, acompanyat del seu fill Jack, de 23 anys, lluint un aspecte molt intrigant: cabells llargs, amb ulleres de sol, una diadema d’antenes i boles platejades, diversos mocadors lligats al coll i uns binoculars penjant del coll. Així va posar a la catifa vermella.

Notícies relacionades

Aquesta surrealista aparició es produeix abans de la pròxima estrena de ‘Top Gun: Maverick’, la seqüela de la famosa pel·lícula dels 80 que va coprotagonitzar juntament amb Tom Cruise. L’estiu passat Cruise va parlar del seu pròxim treball junts i va dir que per a ell era "especial" tornar-se a reunir. "Ho està fent molt bé", va afirmar amb referència a la seva lluita contra el càncer.

Kilmer ha interpretat l’autor de Les aventures de Tom Sawyer diverses vegades, i en té pendent d’estrena una altra on tornarà a encarnar Twain. Aquest serà un dels títols, a més de ‘Top Gun 2’, que marqui la seva tornada a la pantalla gran. Amb Jon Hamm, Ed Harris, Jennifer Connelly Miles Teller completant el repartiment, Top Gun: Maverick arribarà als cines el 26 de juny del 2020.