L'ACTOR SE SINCERA

Val Kilmer reconeix que té càncer

Va desmentir que tingués la malaltia tal com va explicar l'any passat Michael Douglas

lmmarco36131975 gente instagram val kilmer170501130407

lmmarco36131975 gente instagram val kilmer170501130407

1
Es llegeix en minuts

Sis mesos després de negar-ho categòricament, l'actor Val Kilmer, de 57 anys, ha admès finalment que té càncer. El protagonista de 'Top secret' ha reconegut que té la malaltia al fòrum Reddit al contestar a la pregunta d'un seguidor: "Fa un temps, Michael Douglas va dir que tenies un càncer terminal. ¿Quina història hi havia darrere d'això?", li va preguntar. I Kilmer va respondre: "Probablement estava intentant ajudar-me, perquè la premsa li va preguntar on era aquells dies i jo estava en tractament pel meu càncer".

El novembre passat, Kilmer va corregir el seu amic Michael Douglas -van treballar junts en el rodatge 'Los demonios de la noche'- dies després que assegurés en una entrevista a Londres que tenia càncer de coll. “Val és un home meravellós que està batallant exactament amb el que jo vaig tenir i les coses no pinten gaire bé per a ell", va declarar Douglas després de mesos d'especulacions sobre l'estat de salut de Kilmer. Douglas va tenir un càncer de llengua el 2010.

Notícies relacionades

Com a resposta, Kilmer va assegurar llavors que era un "malentès". I afegia: "Em sento molt emocionat amb totes les mostres de carinyo, de preocupació que m'han enviat. Espero que aquest comunicat deixi clar qualsevol malentès relacionat amb la meva salut”, va puntualitzar.

Les empremtes de la malaltia eren evidents ja llavors, quan s'havia vist l'actor amb un tub de traqueotomia per poder respirar. El 2014, Kilmer va demanar ajuda al seu col·lega Michael Douglas per buscar un especialista que li examinés un bony al coll.