ÚLTIMES VOLUNTATS

George Michael no deixa res a les seves exparelles

Les seves dues germanes són les beneficiàries de la seva fortuna, valorada en 110 milions d'euros

lmmarco36745966 gente  fadi fawaz y george michael instagram190605172135

lmmarco36745966 gente fadi fawaz y george michael instagram190605172135

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les últimes voluntats de George Michael ho deixen clar. Ni el venedor d’obres d’art Kenny Goss, amb qui va compartir 13 anys de relació, ni l’estilista Fadi Fawaz, la seva última relació coneguda, no figuren en el seu testament i , per tant, no rebran ni un sol euro d’una fortuna valorada en uns 110 milions d’euros. Les principals beneficiàries són les seves germanes, Melanie i Yioda.  

Notícies relacionades

El cantant, compositor i productor britànic va morir el Nadal del 2016. Tenia 53 anys. Al principi, es va estudiar la possibilitat d’una sobredosi a causa del seu llarg historial d’addiccions. Finalment, es va determinar com a causa de la seva mort una insuficiència cardíaca. Tot i que feia temps que estava allunyat dels focus i que no havia editat cap disc, Michael estava considerat un dels 10 músics més rics del Regne Unit gràcies a una trajectòria professional de 35 anys, en la qual va vendre més de 100 milions d’àlbums.

Segons el 'Daily Mail', Fadi Fawaz, que va estar sortint amb George Michael des del 2012 fins poc abans de la seva mort i que va ser la persona que es va trobar el cos sense vida del cantant, veurà d’aquesta manera truncades les seves esperances d’aconseguir una part del patrimoni del cantant. Fawaz s’havia enemistat amb la família de l’artista –ni tan sols va estar en el funeral privat– després que sol·licitessin en múltiples ocasions que abandonés la vivenda que Michael tenia a Oxfordshire. "Estic disposat a vendre qualsevol història i lluitaré pels meus drets fins a l’últim dia de la meva vida", va arribar a publicar Fawaz en les seves xarxes socials.