primera filla en comú

Laura Escanes i Risto celebren la 'baby shower' de la seva filla

La 'influencer' i el presentador esperen el nadó per a finals de setembre

20190602 439559 lauraescanese 1 3 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Laura Escanes i Risto Mejide ja els queda poc per convertir-se en pares. Abans de l’arribada de la primera filla en comú, la parella ha celebrat aquest cap de setmana el seu 'baby shower' amb una festa marcada per l’estil 'vintage' i els colors pastís, tal com han mostrat a través de les xarxes socials.

En una de les imatges es pot veure el presentador de ‘Chester’ i ‘Todo es mentira’ i a la ‘influencer’ fent-se un petó mentre ell li toca la panxa a la seva dona. Tots dos estan envoltats de globus i pastissos i, al fons, es pot veure el nom de la futura filla, Roma, dibuixat a la paret.

 

"No hauria pogut ser una tarda millor. Gràcies a tots els amics i a la família, que ens van acompanyar i ens van donar tant amor per a Roma", va escriure Escanes. "A la nostra manera. Amb amigues, amics, nens, família, i ara. Perquè sí. Perquè les coses bones cal celebrar-les com i quan vulguem", va comentar en una altra de les imatges, en què se la pot veure envoltada del seu marit, familiars i amics. 

"Vida"

Per la seva part, Risto va publicar al seu Instagram una fotografia de la panxa de la seva dona. "Vida", assenyalava content el presentador, que ja té un altre fill, Julio, de 7 anys, fruit de la seva relació amb Ruth Jiménez.

 

Notícies relacionades

La data prevista del naixement de Roma és el 29 de setembre, tal com Escanes ha anat avançant. "De vegades tinc por i penso en si seré capaç de fer-ho bé. Suposo que pensar això és normal en una mare primerenca. Al principi també tenia moltíssima por del moment del part, però m’ha vingut bé llegir, preguntar, parlar... Com més informació tinc, més tranquil·la em sento. He consultat diversos llibres, webs...", ha reconegut a les xarxes la jove ‘influencer’.