PER LA SEVA RELACIÓ AMB UN XAMAN

Haakon de Noruega planteja la renúncia de la seva germana

"Estem al corrent del que s'està dient", diu el príncep sobre la relació de la seva germana Marta Lluïsa amb un xaman

lmmarco48173599 epa3169  oslo  noruega   16 05 2019   la princesa marta luis190523173706

lmmarco48173599 epa3169 oslo noruega 16 05 2019 la princesa marta luis190523173706 / Lise Aserud

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Marta Lluïsa de Noruega no està disposada a renunciar al seu paper dins de la monarquia noruega ni al seu amor per un xaman. Així que el seu germà, Haakon de Noruega, el príncep hereu del país, ha sigut el primer membre de la família reial a pronunciar-se sobre la relació que la princesa Marta Lluïsa manté amb el nord-americà Shaman Durek. Ha sigut per a la NRK, la corporació de radiodifusió pública de Noruega, durant la inauguració d’una exposició. "Estem al corrent del que s’està dient i escrivint. El que volem és parlar amb la meva germana, principalment sobre la possible renúncia al seu títol i sobre la feina que està desenvolupant en l’actualitat", va assegurar fill del rei Harald.

Després de les crítiques que la seva relació amb el xaman han despertat i la petició que renunciï als seus drets, Marta Lluïsa de Noruega va descartar que acabi renunciant al seu títol de princesa. "No és una cosa que consideri. Soc part d’aquesta família i ho seré sempre", va assegurar en una entrevista en el programa 'Bon dia, Noruega', en què va estar acompanyada pel seu nòvio, en la seva primera compareixença conjunta davant els mitjans. "He passat per això moltes vegades abans. Ara no és pitjor, potser més intens, perquè ha sigut en pocs dies", va dir Marta Lluïsa.

Notícies relacionades

La primogènita dels reis Harald i Sonia també es va defensar dels qui insinuen que s’aprofita de la seva condició de princesa per promocionar la gira de conferències que oferirà a diverses ciutats noruegues amb el seu nòvio i va recordar que no rep assignació de l’Estat. "Soc una princesa i he nascut en aquesta família. He triat aquest estil de vida i és la meva manera de guanyar diners. Altres que fan coses similars també guanyen diners per fer-ho", va afirmar.

Marta Lluïsa no va voler revelar què n’opinen els seus pares de la relació amb Verret, que va presentar a palau. "Són encantadors, increïbles. Va ser l’experiència més bonica de la meva vida", va assegurar per la seva banda Verret.

Temes:

Noruega