LA SEVA GIRA NO CORRE PERILL

Pete Doherty, hospitalitzat per una infecció greu en un dit

Un dels seus gossos va trobar un eriçó al parc i el músic es va punxar amb una de les seves pues al tractar de separar als animals

AR07 LONDRES (REINO UNIDO), 22/03/2010. Fotografía de archivo fechada el 7 de agosto de 2007 que muestra al cantante británico Pete Doherty, solista del grupo Babyshambles, fumando un cigarrillo mientras espera una sentencia en el Juzgado de primera instancia de Londres, Reino Unido. Una portavoz de la Policía metropolitana de Londres informó hoy, lunes 22 de marzo de 2010, de que Doherty fue detenido el 19 de marzo de 2010 y posteriormente puesto en libertad bajo fianza por la sospecha de suministrar drogas a la cineasta Robin Whitehead, miembro de una multimillonaria familia británica y fallecida el pasado enero por una supuesta sobredosis. Whitehead grabó en 2009 un documental, The Road to Albion, sobre la que anterior banda de Doherty, The Libertines, y había dedicado sus diez últimos días a rodar una segunda película sobre el músico. EFE/Andy Rain

AR07 LONDRES (REINO UNIDO), 22/03/2010. Fotografía de archivo fechada el 7 de agosto de 2007 que muestra al cantante británico Pete Doherty, solista del grupo Babyshambles, fumando un cigarrillo mientras espera una sentencia en el Juzgado de primera instancia de Londres, Reino Unido. Una portavoz de la Policía metropolitana de Londres informó hoy, lunes 22 de marzo de 2010, de que Doherty fue detenido el 19 de marzo de 2010 y posteriormente puesto en libertad bajo fianza por la sospecha de suministrar drogas a la cineasta Robin Whitehead, miembro de una multimillonaria familia británica y fallecida el pasado enero por una supuesta sobredosis. Whitehead grabó en 2009 un documental, The Road to Albion, sobre la que anterior banda de Doherty, The Libertines, y había dedicado sus diez últimos días a rodar una segunda película sobre el músico. EFE/Andy Rain / ANDY RAIN (EFE)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant britànic Pete Doherty ha sigut hospitalitzat per una infecció greu en un dit. El rocker, de 40 anys, que la passada dècada va ser nòvio de Kate Moss, quan estava a la cresta de l’onada amb la banda The Libertines, va mostrar a Twitter diverses fotos per donar fe del seu pas pel Manchester Royal Infirmary. El seu representant ha sigut el que ha explicat l’estrambòtic episodi que el va portar a urgències la setmana passada. 

El músic, que ara està al capdavant del seu tercer projecte musical –Pete Doherty & The Puta Madres– estava passejant els seus dos huskies siberians per un parc de Londres quan un d’ells es va trobar un eriçó i no a dubtar a posar-se’l a la boca. Després d’enganxar-se amb una de les seves pues, el cantant no va dubtar a intervenir per ajudar l’animal, si bé ell mateix se’n va acabar clavant una a un dit, ja que l’animal estava en mode defensiu.

"Zeus i Narco [els seus gossos] tenien l’animal als seus ullals. Em vaig embolicar la mà amb una samarreta i el vaig alliberar i em vaig fer un petit tall. Això va ser dimecres a la nit", ha explicat. Una de les pues se li va quedar a dins d’un dit, i tres dies després es va adonar que havia d’anar al metge. 

"Vaig estar tres dies en una camioneta amb una actitud despreocupada sobre una possible infecció", ha relatat el músic.

Peripècia a Twitter

Doherty ha narrat així el seu pas per l’hospital:

La gira no corre perill

Notícies relacionades

Aquest contratempsva fer que Doherty no pogués acudir a una entrevista al programa de BBC Radio 5 Live de Nihal Arthanayake, que va informar l’audiència de l’episodi de l’eriçó, ni complir altres compromisos de la seva agenda. 

Després de treure-li l’espina del dit i tractar-se amb antibiòtics, Doherty ja està fora de perill, i podrà donar el tret de sortida de la seva gira de concerts, que comença el divendres que ve, a Belfast.