VALMONT BRIDAL FASHION WEEK 2019

Les núvies tenen premi

Rosa Clarà i Yolan&Cris, entre d'altres, premis Elle Internacional

lmmarco47942087 gente peter langner janet dress190429130704

lmmarco47942087 gente  peter langner janet dress190429130704
lmmarco47941911 gente rosa clara foto ugo camera190429130651

/

2
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Es va coronar amb èxit el pastís de la setmana de les núvies a Barcelona, amb 35 desfilades on s’han vist les tendències dels grans emporis i de firmes més modestes de la cosa nupcial. I moltes vendes. Fira de Barcelona ha sigut, segons l’organització, una cinquena edició de rècord i amb molta presència internacional, amb 429 marques, el 74% d’internacionals, de 34 països.

La guinda del saló la van posar, aquest cap de setmana, l’entrega dels Elle Internacional Bridal Awards al paranimf de la universitat, un acte presentat pel dissenyador de vestits de núvia i protagonista del programa televisiu 'Say yes to the dress', Randy Fenoli.

Els premis que concedeix la revista de moda han recaigut en Rosa Clarà, guanyadora del premi a la millor trajectòria. L’empresària catalana, que va obrir la seva primera botiga de vestits de núvia fa 25 anys, està vivint un moment molt dolç. És una de les marques líders del sector nupcial a escala internacional gràcies a la seva àmplia xarxa de distribució, amb més de 3.500 punts de venda a 80 països i una xarxa de 140 botigues pròpies i franquícies. La col·lecció que va presentar en aquesta edició era un homenatge a l’art déco.

Yolan&Cris van aconseguir el guardó a la millor desfilada de moda, que va ser l’aplaudit espectacle que van oferir l’any passat a Montjuïc amb la col·laboració de La Fura dels Baus. El seu és un treball atrevit, fresc i trencador, però sense perdre de vista els bons teixits i la confecció a mà. 

L’italià Peter Langner va rebre el guardó al millor vestit de núvia pel seu Janet Dress, un vaporós exercici d’estil. Mentre que el premi a la millor col·lecció per a núvia el comparteixen Antonio Riva, per Petals Collection, i Elie Saab, pel seu Bridal Springs 2019.

Per la seva part, Tom Ford va rebre el guardó a la millor col·lecció per al nuvi amb les seves creacions de primavera/estiu 2019 i la dissenyadora anglesa Stella McCartney es va emportar dos premis: un a la millor campanya de promoció, i el segon, al millor nou talent ‘bridal’.

Finalment, la companyia Tiffany & Co. va ser reconeguda com la millor col·lecció de joieria pels seus anells The Tiffany True. . Com a millor ‘resort’ per a la lluna de mel va ser triat l’hotel Il Pellicano de Porto Ercole, a la costa de la Toscana italiana. I per segon any consecutiu la millor ‘wedding planner’, la millor organitzadora de casaments del món, va ser la italiana Anna Frascisco. 

Notícies relacionades

Els directors de 10 edicions internacionals d’‘Elle’ i la directora de VBBFW, Estermaria Laruccia, han format el jurat que ha seleccionat els guanyadors entre les firmes nominades per les edicions d’‘Elle’ Austràlia, Alemanya, Hong Kong, Itàlia, el Japó, Corea, l’Orient Mitjà, Espanya, Suècia i Turquia.

La pròxima setmana dedicada a la moda per a núvia, nuvi, festa i accessoris tornarà del 20 al 26 d’abril del 2020.

Temes:

Pronovias