A LA TELE FRANCESA

Charlize Theron deixa en evidència un presentador francès per excedir-se

El conductor del programa va fer un petó a la intèrpret de l'actriu, i aquesta el va reprendre amb un "¿podria preguntar la pròxima vegada?"

Actress Charlize Theron poses for photographers at the premiere of the film ’Long Shot’ in London, Thursday, April 25, 2019. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Actress Charlize Theron poses for photographers at the premiere of the film ’Long Shot’ in London, Thursday, April 25, 2019. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) / Joel C Ryan (Joel C Ryan/Invision/AP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Charlize Theron va viure un moment d’allò més incòmode mentre participava en un programa de la televisió francesa, Touches pas à mon poste Touches pas à mon poste(France 4), la setmana passada, al qual va anar a promocionar la seva última pel·lícula, Long shot (Long shot Casi imposible). 

Durant l’emissió matutina, l’estrella va tenir problemes amb la traducció simultània i el conductor de l’espai, Cyril Hanouna, va demanar que la traductora entrés al plató per resoldre el problema, i en agraïment li va fer un petó en tota la galta. 

La intèrpret va somriure i va tirar lleument el cap enrere, però la guanyadora de l’Oscar per Monster va quedar perplexa davant de la llicència que s’havia pres el conductor del programa amb la dona.

Notícies relacionades

Theron, amb cara de disgust, no va dubtar a cridar-li l’atenció per haver besat la dona sense el seu consentiment: "¿Podria preguntar la pròxima vegada?", li va deixar anar.

La reacció de l’actriu ha sigut molt aplaudida a les xarxes, on un tuit amb un vídeo de l’escena supera ja els 1,41 milions de reproduccions.