ELECCIONS GENERALS

Paco León i Loquillo, en meses electorals

L'actor i el cantant anuncien la seva funció en la jornada a través de les xarxes socials

loquillo

loquillo

1
Es llegeix en minuts

Tots els ciutadans espanyols són susceptibles de ser elegits, per sorteig, per formar part de les meses electorals. I formar part d’una mesa electoral és un deure obligatori si resultes seleccionat. I en aquesta ocasió els ha tocat a dos artistes espanyols molt populars, Paco León i Loquillo, que han anunciat la seva designació a través de les xarxes socials.

"M’han trucat per formar part d’una mesa electoral. El Luisma paladí de la democràcia espanyola cada vegada la realitat s’assembla més a un capítol d’'AídaAída'", ha assenyalat al seu compte de Twitter l’actor i director de cine Paco León, que acompanya el comentari amb una foto del ‘Manual d’instruccions per a les persones que integren les Meses electorals’, al costat de el hashtag #sevaaliar.

Per la seva part, el cantant de rock Loquillo exerceix de president d’una mesa electoral. 'L’atzar i jo. Avui, president de taula. ¡Bona jornada electoral a tots!', ha escrit a Twitter José María Sanz Beltrán,José María Sanz Beltrán 'Loquillo', que acompanya el text amb una foto en la qual apareix entre dues urnes electorals. 

Entre altres anècdotes, destaca la pintada d’un llaç groc a la façana de la seu nacional del PP, al carrer Génova, que ha sigut netejada a primera hora del matí.

Notícies relacionades

També hi ha hagut cartelleria i propaganda de diferents partits en algunes escoles, com el de Pinar del Rey, que han sigut retirada abans d’obrir les portes.

El Col·legi San Isidro, situat al carrer Toledo de Madrid, s’ha despertat amb els panys inutilitzatsamb cola, tot i que finalment els han obert.