La cantant Adele se separa del seu marit, Simon Konecki

La parella, que té un fill en comú, tenia més de set anys de relació

FILE - APRIL 19  Singer Adele and her husband Simon Konecki have ended their relationship after more than seven years together  LOS ANGELES  CA - FEBRUARY 12   Singer-songwriter Adele  L  and Simon Konecki during The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12  2017 in Los Angeles  California    Photo by Lester Cohen Getty Images for NARAS

FILE - APRIL 19 Singer Adele and her husband Simon Konecki have ended their relationship after more than seven years together LOS ANGELES CA - FEBRUARY 12 Singer-songwriter Adele L and Simon Konecki during The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12 2017 in Los Angeles California Photo by Lester Cohen Getty Images for NARAS / Lester Cohen (Getty Images for NARAS)

1
Es llegeix en minuts

La popular cantant britànica Adele s’ha separat del seu marit, Simon Konecki, després de més de set anys de relació i un fill en comú, segons han confirmat aquest dissabte els representants de l’artista. En un comunicat divulgat per Benny Tarantini i Carl Fysh, els agents de l’artista, de 30 anys, indiquen que tots dos, Adele i Konecki, "estan compromesos a criar junts amb amor el seu fill", Angelo. "Com sempre, demanen privacitat. No hi haurà més comentaris", afegeix la nota.

Adele es va convertir en mare del seu únic fill el 19 d’octubre del 2012, i el 2016 va contreure matrimoni amb el pare del nen, Konecki, amb qui feia cinc anys que sortia. La parella es va casar en una cerimònia secreta, i l’artista tan sols va confirmar l’enllaç públicament durant un discurs pronunciat en una cerimònia dels premis Grammy el 2017.

Notícies relacionades

Adele, coneguda pels seus exitosos àlbums '19,' '21' i '25', és una de les artistes amb més vendes i més estimades del món. Natural del barri de Tottenham, al nord de Londres, es va donar a conèixer amb el seu àlbum debut, '19,' el 2008, amb el qual va arribar a dalt de tot de les llistes dels més venuts, amb temes com 'Chasing pavements' i 'Hometown glory'. El segon treball, '21', del 2011, va aconseguir encara més èxit gràcies a senzills com 'Someone like you', 'Rolling in the deep' i 'Rumour has it'. Aquest àlbum va arribar a ser número u a 30 països, entre els quals els EUA i el Regne Unit. El seu tercer treball va ser '25', que va sortir al mercat el 2015 i va ser un altre gran èxit comercial i de crítica.

El mes passat, els mitjans de comunicació van publicar imatges d’Adele quan entrava en un estudi de gravació a Nova York, fet que ha portat els seus seguidors a especular que l’artista podria estar treballant en un nou projecte. 

Temes:

Adele Música