EXCLUSIVA A '¡HOLA!'

Isabel Pantoja: "Ja soc una supervivent de la vida"

"Soc bona guanyadora... i molt bona perdedora. Sé perdre", assegura la cantant abans d'anar a 'Supervivientes'

lmmarco47793733 gente portada hola isabel pantoja190417164617

lmmarco47793733 gente portada hola isabel pantoja190417164617

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mirada desafiadora de lleona i moltes pàgines per davant. Isabel Pantoja acudeix a les pàgines de l’'¡Hola!’, que en termes de revistes del cor és caça major, per greixar la màquina de nou davant de la seva imminent participació a 'Supervivientes'. La cançonetista fins i tot posa en una finca amb caps de bestiar, que no a Cantora, amb cinturó felí. “Això és només un parèntesi en la meva vida, ja que jo seguiré fent que faig, que és cantar. Començo gira al setembre", assegura el nou trofeu de Mediaset. No aclareix si, ofegada pels deutes com s’assegura, se’n va a fer caixa a una illa d’Hondures.

La cançonetista ha deixat els mesos de reclusió a la finca més famosa de la província de Cadis per preparar la seva tornada televisiva, aquesta vegada sense bata de cua. "Ha sigut molt gratificant per a mi perquè sempre m’ha encantat el 'reality'. M’ha fet molta il·lusió i ho he acceptat". Com van acceptar abans els seus fills, Kiko Rivera i Isa Pantoja. En l’entrevista, no hi ha una sola referència al que cobrarà per les setmanes que sigui a l’illa, ni per les raons econòmiques que la puguin perseguir després d’haver passat un temps a la presó per blanqueig de capitals ni per una tornada als escenaris que ha sigut de tot menys apoteòsica. 

Notícies relacionades

"Un ha de buscar-se la vida i jo me l’he buscat sempre, des dels 13 anys", assegura. "Jo ja soc una supervivent de la vida", assegura també. Diu que seran com unes vacances, però amb gent diferent. I confessa que li fa por volar amb avió –no, tirar-se des de l’helicòpter– i que trobarà molt a faltar les ulleres de sol, que gairebé sempre l’acompanyen quan està en exteriors, un accessori que està prohibit per als concursants del 'reality'. També assegura que deixarà de fumar.  "I m’han dit que estic molt prima i que m’he d’engreixar com quatre o cinc quilos abans d’anar-me’n", afegeix.

A més de l’audiència, qui l’espera també serà el seu conductor després del mes de repòs que ha hagut de fer al patir un ictus, Jorge Javier Vázquez. I, a l’illa, com a concursant, la que va ser la seva amiga íntima fins que va deixar de ser-ho: Chelo García Cortés. "Jo no tinc res contra ningú. L’important és portar-se bé, respectar-se i treballar per menjar, per dormir".