CITA AMB EL LUXE A MADRID

Isabel Preysler: «Els nets em rejoveneixen»

La 'socialité' brilla juntament amb Amaia Salamanca en la presentació d'unes joies

20190404 431867 preyslerbodase 1 1 / periodico

3
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco / Madrid

Cita joiera al remodelat hotel Bless de Madrid, al llustrós barri de Salamanca. La família Rabat servia aquest dimarts a la nit ostres i xampany per mostrar una nova col·lecció ambientada als anys 70 i com a penjadors de luxe va tenir dues pedres precioses del panorama social, dos referents d’estil cada una des de la seva talaia i sense fer-se ombra. 

D’un costat, Amaia Salamanca, que el passat 28 de març va fer 33 anys, i de professió, les seves pel·lícules. I de l’altre, Isabel Preysler, de 68 anys, i d’ocupació, les seves exclusives i els seus embolics. Totes dues van defensar amb excel·lència el seu paper. O sigui, lluir turmalines, coralls i comentar banalitats amb serietat davant dels mitjans.

Res de Mario Vargas Llosa

Isabel va ser l’última en aparèixer, però la portem a l’inici d’aquesta crònica, atès l’enrenou de la seva primera sortida des del naixement del seu net, de nom Miguel com és sabut, fill de la seva filla Ana Boyer i del tennista Fernando Verdasco. “És molt petit encara per dir a qui s’assembla, però a casa estem tots encantats. Els nets rejoveneixen”, va dir Isabel entre els cops de colze dels càmeres. 

Va comentar a més que està encantada que la seva filla Tamara tingui nòvio i que el seu fill Enrique estigui fent de pare total –com podem veure a Instagram–. De Mario Vargas Llosa no va dir res, potser per no aixecar de nou la veda d’un futur casament i perquè aquestes coses se les reserva per a l’‘¡Hola!’ o per a l’escriptor Santiago Roncagliolo

Va afegir que tant de bo pugui disfrutar molt d’aquesta criatura i que els avis estan “per consentir” i els pares “per educar”. I poca cosa més, tret del comentari encertadíssim d’un reporter gràfic quan van demanar posar distància entre ella i els focus. L’home va deixar anar: “No, si un dia fins i tot ens posaran concertines entre els famosos i nosaltres”. 

A més de les joies de Rabat, Isabel lluïa un vestit blau cel amb estampat floral d’Andrew Gn, un detall que sempre ve bé quan no hi ha gaire més a dir.

Amaia Salamanca, amb el seu vestit de flors de The 2nd Skin. / CARLOS R. ÁLVAREZ

Més trempada va estar Amaia Salamanca, preciosa amb un primaveral modelàs de The 2nd Skin i de ros platí perquè ella, va dir dues vegades, és “eclèctica” i no per exigències de cap guió. Està seca després de gairebé dos mesos de promoció de les tres comèdies que va fer l’any passat, “totes elles molt diferents” i que s’estan estrenant ara. A saber: “A pesar de todo”, per a Netflix; ‘Qué te juegas’, de la debutant Inés de León, ja als cines; i ‘Lo dejo cuando quiera’, que s’estrena el 10 d’abril. 

Rosauro no va a ‘photocalls’

Va assegurar estar en un bon moment professional –“després em passaré mesos mossegant-me les ungles a casa”–, que el seu Rosauro no acostuma a anar als ‘photocalls’, que de l’‘anell per a quan’ passem a una altra pregunta perquè bastant compromís és tenir tres fills –Olivia, Nacho i Mateo–. Per ella, això de conciliar no és cap secret quan tens gent que t’ajuda a casa. “El veritable exemple és el d’aquests homes i dones que tiren endavant les criatures sense gairebé ajuda”, va concloure.

Fran Rivera i la seva dona, Lourdes Montes. / CARLOS R. ÁLVAREZ

Hi va haver un moment que es va escapar a les càmeres, quan es van saludar la Preysler amb Francisco Rivera i Lourdes Montes. Va ser com si dues pàgines de les revistes del cor es freguessin sense gairebé tocar-se. Va dir Francisco que veu molt bé el seu germà Kiko i la seva dona, Irene Rosales, a la casa de ‘Gran Hermano’. “Estem descobrint el veritable Kiko. Jo els veig guanyadors”, va avançar. Però va torçar el gest quan li vam preguntar què li semblava que una altra Isabel, la Pantoja, estigués negociant la seva participació a ‘Supervivientes’. O quan li van preguntar a Lourdes si les espases segueixen en alt en el tema cunyades: Lourdes versus Eva González. “Disfrutem de la festa”, van dir a duo. 

De tota manera, el convidat que millor va semblar passar-s’ho va ser Jaime de Marichalar. Va arribar amb els preparatius i quan els cambrers retiraven les copes i la música dels setanta va deixar de sonar –va faltar Julio Iglesias, hauria sigut un detall digne d’esment– encara seguia allà, xerrant amb una rossa no platí en un sofà de l’hotel.

Notícies relacionades