EXCLUSIVA A '¡HOLA!'

Arantxa demana perdó a la seva família i assegura: "El meu ex no pararà fins a fer-me el màxim mal"

"No sé el que pretén, a més de fer mal", assegura l'extennista des de Miami

lmmarco44722651 former tennisplayer arantxa sanchez vicario during the rolan190313135330

lmmarco44722651 former tennisplayer arantxa sanchez vicario during the rolan190313135330 / DAVID SILPA

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nova entrega del serial Arantxa-Santacana. Aquesta vegada des de Miami, amb estilisme inclòs i via exclusiva per a la revista ‘¡Hola!’. "El que estic vivint no l’hi desitjo a ningú", assegura una de somrient Arantxa Sánchez Vicario, de 47 anys, mentre posa amb un bol de fruita a les mans a la cuina del seu apartament de Brikel. L’extennista catalana aprofita per entonar un ‘mea culpa’ i demanar perdó a la seva família per tot el mal causat, però es guarda un revés per al seu encara marit legal: "Al senyor Santacana no crec que li hagi de dir res. Ell ja parla amb tots els seus actes i sap molt bé el que ha fet. La persona que he descobert no és de qui em vaig enamorar", sentencia. 

És la resposta al gest de Josep Santacana del passat 4 de març quan, a l’entrada dels jutjats d’Esplugues de Llobregat, on se celebrava el judici per la dissolució del seu matrimoni amb Arantxa, assegurava: "La nostra relació és cordial, ens veiem i parlem cada dia. Acabem de celebrar junts l’aniversari de la nostra filla".

Arantxa, que aquell dia estava a Miami, no es mostra tan conciliadora. "Aquest home és maquiavèl·lic. La mediadora del jutjat ens va demanar que hi fóssim tots dos a l’aniversari de la nena (Arantxa, de 10 anys), però el que no em puc imaginar és que vagi i enviï fotos a la premsa per provar d’ensenyar que estem bé. És surrealista". 

L’excampiona de Roland Garros no vol sentir a parlar de reconciliació. "¿Com pots tornar amb algú que m’ha amenaçat, que ha intentat desentendre’s de tot el causat per la seva cobdícia perquè tot caigués sobre mi, que m’ha tret tot el que va poder i que no pararà fins a aconseguir fer-me el màxim mal?", es pregunta. I fent un símil tennístic, afegeix: "Lluito un partit a cinc sets davant d’un rival molt dur, però si alguna cosa tinc és resistència. Mai podré perdonar tot el que està fent per danyar-me. Nosaltres no parlem, no compartim res... només quan truca, li passo el telèfon als meus fills i res més".

Vaig ser injusta amb el meu pare i el meu germà

La tennista es mostra en l’entrevista penedida de donar-li l’esquena a la seva família.  "Vaig acusar i vaig ser injusta amb el meu pare. M’hauria agradat demanar-li disculpes, acomiadar-me dient-li que l’estimava molt –quan Emilio Sánchez va morir el febrer del 2016 com a conseqüència de l’Alzheimer la família estava trencada i pare i filla no es parlaven, fins i tot la tennista va ser expulsada del tanatori pel seu germà Javier. "El que li vaig fer al meu germà Javier, influïda pel meu entorn, no té nom i és normal que no volgués saber res de mi. Des d’aquí aprofito per demanar-li disculpes", assegura a ‘¡Hola!'. Al seu costat i de part seva hi ha des de fa temps la seva mare, Marisa. "Em recolza i està amb mi. Fins i tot havent-li donat mil puntades de peu, segueix aquí. M’ha demostrat el que és l’amor pels fills i el seu recolzament incondicional".

Notícies relacionades

Els advocats de la tennista i del seu ex no es posen d’acord. Arantxa vol que el seu divorci es decideixi a Miami, on viuen tots dos i on ella treballa com a directora esportiva de la Metropolitan School, mentre que l’empresari pretén que sigui a Barcelona. Santacana, que fa temps va refer la seva vida sentimental amb una altra dona, va iniciar el procés de divorci a Miami i va demanar la custòdia dels fills amb l’argument que Sánchez Vicario pateix problemes psicològics i no pot fer-se’n càrrec. Posteriorment va iniciar accions legals a Barcelona.

En paral·lel a la separació i a la disputa econòmica entre tots dos –ella assegura que el seu ex li ha tret tot el que va poder– hi ha la querella impulsada pel Banc de Luxemburg i que investiga un jutjat de Barcelona. L’entitat es va querellar contra la tennista i contra l’empresari per un deute pendent de pagar de 7,5 milions d’euros.