A '¡HOLA!'

Alonso Guerrero, l'ex de Letizia, es casa amb una amiga de la infància

L'escriptor i la seva nòvia, que també és docent i de Badajoz, s'uniran en un enllaç civil i íntim a finals de març

abertran1937358 alonso guerrero  ex marido de letizia ortiz  todo un triunfa190306110151

abertran1937358 alonso guerrero ex marido de letizia ortiz todo un triunfa190306110151

1
Es llegeix en minuts

A la tercera diuen que va la vençuda. Alonso Guerrero, el primer marit de la reina Letícia, torna a casar-se a finals d’aquest mes. Serà un casament civil, íntim, en un poble de Badajoz, la terra natal també de María Dolores Corral Murillo. Ho explica aquesta setmana la revista ¡Hola! ¡Hola!en un reportatge exclusiu en pàgines interiors, i també en una crida des de la portada, on comparteix protagonisme amb La marató d’estil de Letizia, un àlbum de fotos de la Reina –"més musculada que mai"– al Palau Reial, la setmana passada, amb motiu de la recepció del president de la República del Perú, Martín Vizcarra, i la seva dona, la primera dama, Maribel Díaz.

Alonso Guerrero (56) acaba de perdre el seu pare, però ha decidit seguir amb els seus plans: casar-se amb la seva amiga de la infància. María Dolores Corral (54) també està divorciada, i té dues filles ja majors d’edat. Tots dos es dediquen a la docència, si bé Guerrero també és escriptor. L’any passat va publicar una novel·la –‘El amor de Penny Robinson’–‘El amor de Penny Robinson’ basada en l’època en què es va anunciar el compromís de Letizia amb Felipe.

Aquest 1 de novembre del 2003 la vida de Guerrero va canviar per sempre. Va passar de ser un professor anònim de Llengua i Literatura a estar al centre de l’huracà.

Amors d’institut

Tot i que el seu matrimoni amb Letizia només va durar un any, ell encara continua bregant amb l’etiqueta d’"ex" de la Reina.

Guerrero i Corral es van conèixer durant l’etapa de l’institut, i van estar sortint un temps. Després cada un va seguir el seu camí. 

Notícies relacionades

El docent i escriptor també va conèixer Letizia a l’institut, al Ramiro de Maeztu, de Madrid. Ell, llavors de 27 anys, feia classes, i Letizia, de 17, era la seva alumna. El 1992 van iniciar una relació, que va culminar en enllaç civil el 1998, a la localitat d’Almendralejo.

A l’any es van separar. Després, l’escriptor va tornar a enamorar-se d’una professora com ell, María del Carmen Astero Martín.

Temes:

Letizia Ortiz