POSAT A LA XARXA

Miley Cyrus esquiva la censura d'Instagram

La cantant posa seminua mostrant els seus pits

lmmarco47068814 gente  miley cyrus instagram190222180550

lmmarco47068814 gente miley cyrus instagram190222180550

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

La cantant i exnoia Disney Miley Cirus està aconseguint batre tots els rècords amb una imatge. Ha posat seminua amb uns pantalons cordats de cossatge alt i un top de reixeta elaborat amb petits brillants sota el qual la cantant mostra sense pudor el seu pit.

Notícies relacionades

Al cap de poc temps de penjar-la, la imatge ja tenia cinc milions de «m’agrada» i milers de comentaris dels seus fans. No és la primera vegada que la cantant sorprèn amb un posat sensual. Les normes que estableix Instagram han sigut citricadas en nombroses ocasions. Les restriccions fan especial esment en els mugrons femenins. Moltes dones  han «eludit» la norma i solen publicar fotografies dels seus pits, però tapen els mugrons amb petits adhesius o amb «icones» animades. Fins i tot a la xarxa social hi ha una campanya anomenada ‘Free the nipple’, que demana precisament això, l’alliberament del mugró.

A Espanya, l’actriu Silvia Abascal es va queixar recentment de «la hipocresia i la pobresa de la moralitat» després que Instagram censurés una imatge artística de l’obra de teatre ‘Las amazonas’ quan es va presentar al teatre romà de Mèrida. 

Temes:

Miley Cyrus