Segons ¡Hola!

Marc Márquez surt amb Lucía Rivera

L'heptacampió de motociclisme i la filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera s'han deixat veure molt afectuosos per Barcelona

20190213 425247 luciariveramarcmarqueze 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Marc Márquez Lucía Romero són la "nova i sorprenent parella" que aquest dimecres apareix a la portada d’¡Hola!. ¡Hola!L’heptacampió del món de motociclisme, el pentacampió de MotoGP, de 25 anys, ha sigut sorprès passejant pel centre de Barcelona amb la filla, de 20, de la model Blanca Romero i el torero Cayetano Rivera. Segons la revista, van disfrutar d’un sopar romàntic en un restaurant pròxim a la Diagonal, "estan encantats" i fa diversos mesos que surten junts.

Márquez, que es troba en aquests moments en ple procés de rehabilitació de la seva espatlla, és un fora de sèrie de la velocitat, dominador de cinc dels sis últims campionats de la categoria reina, un atleta amb una increïble forma física, a qui fins ara només se li havia conegut una nòvia oficial. "Em va deixar perquè viatjo molt, no paro mai a casa i així era molt difícil mantenir una relació", va explicar llavors sobre el final d’aquella relació.

Agendes atapeïdes

Notícies relacionades

Per la seva part, Romero és una bellesa racial, model i icona per a les noies mil·lennistes. Per la seva professió viu entre Madrid i París, però últimament també viatja molt a Barcelona. Es veuen sempre que les seves atapeïdes agendes els ho permeten.

Fa tan sols uns mesos que l’asturiana va afirmar en una entrevista que Márquez era el seu "noi ideal": "Em sembla guapo, em sembla guapíssim... Trio bé, ¿eh?".