Anar al contingut

POLÈMICA A LES XARXES

Carvajal respon al "sou uns merdes" d'Eva Hache

El defensa del Reial Madrid li va retreure a la humorista les seves paraules sobre la manifestació de Colón: "No és necessari faltar al respecte als que no opinen com vostè"

El Periódico

Carvajal respon al "sou uns merdes" d'Eva Hache

El defensa del Reial Madrid Dani Carvajal ha sigut una de les moltes persones que ha reaccionat a la publicació a Instagram de la humorista Eva Hache sobre la manifestació de diumenge passat a Colón contra Pedro Sánchez. La monologuista es va convertir en trending topic després d’explotar a la xarxa social de fotografies contra els assistents a la concentració convocada pel PP, Ciutadans i Vox: "Amb els vostres melics tapeu el saber. Només us preocupa provocar i convèncer ments pobres". 

Hache, a més, va utilitzar dehashtag  un explícit "#SoisUnosMierdas. I va acompanyar les seves paraules d’una cita de sant Isidor de Sevilla. 

El jugador del Madrid i la selecció espanyola, que no acostuma a fer declaracions ni posar-se en polèmiques, i menys d’índole política, ha sigut un dels molts que han reaccionat a les paraules d’Hache. "No és necessari faltar al respecte als que no opinen com vostè. Tenim un país lliure, amb molta diversitat, i cadascun de nosaltres busquem el que creiem que és millor per a tothom. Viva Espanya", li ha replicat el futbolista.

Temes: Reial Madrid