POLÈMICA A LES XARXES

Carvajal respon al "sou uns merdes" d'Eva Hache

El defensa del Reial Madrid li va retreure a la humorista les seves paraules sobre la manifestació de Colón: "No és necessari faltar al respecte als que no opinen com vostè"

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El defensa del Reial Madrid Dani Carvajal ha sigut una de les moltes persones que ha reaccionat a la publicació a Instagram de la humorista Eva Hache sobre la manifestació de diumenge passat a Colón contra Pedro Sánchez. La monologuista es va convertir en trending topic després d’explotar a la xarxa social de fotografies contra els assistents a la concentració convocada pel PP, Ciutadans i Vox: "Amb els vostres melics tapeu el saber. Només us preocupa provocar i convèncer ments pobres". 

Notícies relacionades

Hache, a més, va utilitzar dehashtag  un explícit "#SoisUnosMierdas. I va acompanyar les seves paraules d’una cita de sant Isidor de Sevilla. 

El jugador del Madrid i la selecció espanyola, que no acostuma a fer declaracions ni posar-se en polèmiques, i menys d’índole política, ha sigut un dels molts que han reaccionat a les paraules d’Hache. "No és necessari faltar al respecte als que no opinen com vostè. Tenim un país lliure, amb molta diversitat, i cadascun de nosaltres busquem el que creiem que és millor per a tothom. Viva Espanya", li ha replicat el futbolista.

Temes:

Reial Madrid