CARRERA TELEVISIVA

Mor l'actriu Paloma Gómez, la protagonista de 'Valentina'

Tenia un fill amb Jorge Sanz, el seu company de repartiment quan eren nens al film

undefined346186 mallorca   20 07 2002   gente   fernando trueba  jorge sanz 190125165050

undefined346186 mallorca 20 07 2002 gente fernando trueba jorge sanz 190125165050

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Paloma Gómez, que es va donar a conèixer sent una nena com a protagonista de ‘Valentina’ (1982), una pel·lícula inspirada en les memòries de l’escriptor Ramón J. Sénder, al costat de Jorge Sanz i Anthony Quinn, ha mort aquest divendres, segons ha informat la Unió d’Actors i Actrius.

Gómez, que tenia 47 anys, va desenvolupar bona part de la seva carrera a la televisió i va participar a sèries com ‘Aída’, ‘Física o química’, ‘Hospital central’, ‘18’ o ‘SMS, sin miedo a soñar’.

L’actriu, ja d’adulta, es va retrobar amb el seu antic company de ‘Valentina’ Jorge Sanz en una obra de teatre i tots dos van iniciar una relació sentimental. Sanz i Gómez interpretaven dos nens enamorats a la pel·lícula que els va llançar a la fama.

La parella va tenir un fill, Merlín, tot i que es va separar quan el petit tenia tres anys. Ara en té 16 i pateix fibrosi quística.

Notícies relacionades

En les últimes setmanes Sanz ha estat participant en una campanya i apareixent en televisió per conscienciar i buscar finançament per combatre aquesta malaltia.

Companys de professió com Aitana Sánchez Gijón, Maribel Verdú, Emma Suárez, Alfonso Albacete o Silvia Abascal han expressat les seves condolences a través de les xarxes socials.

Temes:

Cine espanyol