EL JUGADOR DE L'ARSENAL TRIOMFA AMB ELS SEUS ESTILISMES

Héctor Bellerín, el futbolista més 'fashion'

El defensa català desferma la seva passió per la moda a Londres

lmmarco46494985 instagram hector bellerin190111182958

lmmarco46494985 instagram hector bellerin190111182958

4
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

"Molts jugadors prefereixen ser més mesurats a l’hora de vestir per por de ser criticats. Això els fa ser infeliços. Els futbolistes tenim el poder d’influir en la gent i hauríem de demostrar que l’important és ser feliç amb un mateix". És el que pensa Héctor Bellerín, el jugador català de l’Arsenal, de 23 anys, i format a La Masia, que fa uns dies va tornar a sorprendre amb el seu estilisme quan va acudir a la desfilada a Londres de Christopher Raeburn, el dissenyador britànic que ha fet del reciclatge la seva màxima i que ha fitxat per Timberland. 

Cal reconèixer que el jove arrisca amb els seus pantalons de ratlles, el seu impermeable transparent i la seva gorreta de Prada. I sens dubte no milita en la lliga dels Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos per veure qui llueix el logo de Gucci més gran. Això seu és una altra cosa, és 'streetwear' de nivell o, com ell diu, "un estil de vida".

Només s’ha de fer un cop d’ull al seu compte d’Instagram per veure que el noi no tira pilotes fora quan parla de moda. L’hem vist amb el model anglès David Gandy en una trobada organitzada per l’edició anglesa de la revista 'Esquire'. Ha compartit 'photocall' amb Giorgio Armani en una de les seves desfilades. Posant amb roba de PradaRaf SimonsBerluti i Balenciaga, però també amb models de dissenyadors com Craig Green i JW Anderson. O amb roba esportiva del seu patrocinador, Puma, però també de Fear of God, la marca de culte creada per Jerry Lorenzo. El veloç lateral té clar que el seu fort és el futbol, però el seu armari també està per jugar. 

La màquina de cosir

De criatura tenia a mà tant l’esfèric com la màquina de cosir. Corre un vídeo en el qual se’l veu al costat de la seva mare customitzant-se ell mateix uns pantalons amb un estampat i posant després amb ells en una sessió de fotos. "Vinc d’una família a qui sempre li ha interessat la moda. El meu avi i la meva àvia van obrir una petita botiga de roba, i això és el que va aprendre la meva mare quan era jove. Es va dedicar durant molts anys a la moda de bany, i sempre li agradava fer els seus propis arranjaments", ha explicat Bellerín en una entrevista al web oficial de l’Arsenal.

"Sempre vaig sentir curiositat pel que feien la meva àvia i la meva mare, que de petit em vestien per a diferents ocasions, i això es va quedar amb mi. Ara tinc l’oportunitat d’expressar-me, de crear el meu propi estil i fins i tot d’inspirar els altres. Crec que és guai que la gent no em vegi només com un futbolista, sinó com a algú que crea impacte en el món de la moda", afegeix.

Així que mentre un veterà com David Beckham promociona l’estil 'Peaky Blinder' que ha posat de moda la sèrie britànica a través de Kent&Curwen, la marca de moda de la qual és copropietari, Bellerín és ja tot un 'influencer' fora del terreny de joc gràcies als seus 'outfits' sense complexos i al seu gust per les ulleres rodones, els 'slippers' i les gorretes de pescador. L’any passat per aquestes dates va ser molt comentat també el seu 'look de pijames' en la London Fashion Week.

Bellerín cuida tant les seves aparicions que tant ell com altres estrelles de la Premier League com Dele Alli (Tottenham) i Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool) recorren fins i tot a fotògrafs professionals per mimar al màxim les fotos que pugen als seus comptes d’Instagram.

"Em diuen lesbiana"

Notícies relacionades

És clar que no tot en el seu cas ha sigut cosir i defensar la porteria. El setembre passat, Bellerín va confessar en 'The Times' el drama que vivia amb els seguidors del seu club des de fa temps. "Alguns aficionats són molt ofensius. La major part dels insults m’arriben per internet, però d’altres s’escolten a l’estadi. Em diuen 'lesbiana' perquè porto el cabell llarg i després segueixen amb molts altres insults homòfobs. Quan jugo malament, la situació es torna insostenible", es va lamentar el jugador, que durant un temps fins i tot va haver de tancar les seves xarxes socials pels insults.

"El problema és que els aficionats encara tenen una idea molt determinada de com un futbolista ha de vestir-se, comportar-se o parlar i si et comportes de forma diferent et converteixes en blanc de crítiques. Amb aquest panorama és impossible que un jugador afirmi públicament que és homosexual", reconeixia.