16 jul 2020

Anar al contingut

SEGONS 'RUMORE'

Kiko Rivera i Irene Rosales entren a 'GH Dúo' pel seu deute amb Hisenda

El seu elevat caixet en el concurs els permetrà afrontar el deute de 700.000 euros

El Periódico

Kiko Rivera i Irene Rosales entren a 'GH Dúo' pel seu deute amb Hisenda

El motiu pel qual Kiko Rivera i la seva dona, Irene Rosales, entren el pròxim dimarts a ‘GH Dúo’ és el deute de 700.000 euros que arrossega Kiko amb Hisenda. El seu elevat caixet els ajudarà a pagar-lo. És el que explica aquesta setmana Gustavo González a la revista ‘Rumore’. “Diuen que Kiko podria cobrar 30.000 euros a la setmana i Irene Rosales 10.000”, assegura la publicació en el reportatge titulat “Todo por la pasta”. 

El fill d’Isabel Pantoja ja és un expert en aquest tipus de formats, tot i que la seva participació sempre ha sigut un fiasco perquè acaba abandonant. Li va passar el 2011 a ‘Supervivientes’ i el 2015 a ‘GH VIP’. La pregunta és si repetirà aquesta vegada que ho fa acompanyat per la seva dona. “Entrar amb la Irene pot ajudar-me molt o no. Fora, tu no estàs a casa 24 hores amb la teva dona, així que no ho sé... Intentarem portar-ho el millor possible”, ha assegurat Kiko, que en el vídeo de presentació assegura, a més: “Vinc amb el cap al seu lloc”.

Segons la revista, l’entorn del Kiko està preocupat perquè es vegi a la casa de Guadalix de la Sierra el seu caràcter arrogant i les seves maneres amb la Irene. Mentrestant, serà la família de la Irene, i no Isabel Pantoja, qui s’ocupi de la cura de les petites Ana, de 3 anys, i Carlota, que farà un any a finals de gener, durant el temps que els seus pares estiguin al concurs. La parella va ser la primera confirmada per al nou ‘reality’ de Telecinco, on s’enfrontaran a rostres com Sofía Suescun i Alejandro Albalá o Antonio Tejado i Candela Acevedo.

La revista també es fixa en la nova parella d’Alberto Isla, l’ex de Chabelita. Es diu Marta Renedo, té 26 anys i juga a rugbi en el mateix club en què juga l’Alberto.

Temes: Kiko Rivera