A LES XARXES

Els famosos disfruten dels Reis com nens

Eva González, Risto Mejide, Ona Carbonell, Vanesa Lorenzo i Pau Padilla mostren el pas dels Reis per casa seva

zentauroepp46450215 paz padilla190106213826

zentauroepp46450215 paz padilla190106213826

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Alguns de famosos han volgut donar testimoni del pas dels Reis per casa per les xarxes, perquè aquesta il·lusió ve de gust compartir-la, i més si tens xifres importants de seguidors. Per això Eva González, Risto Mejide, Ona Carbonell, Vanesa Lorenzo i Pau Padilla han penjat fotos en les quals apareixen els regals i, en alguns casos, les seves cares de felicitat.

Eva González estava emocionada. "Hem degut ser bons", deia en el seu compte d’Instagram, comentat la foto que havia penjat. Ella segurament ho ha sigut, perquè l’endemà de Reis, dilluns, 7, s’estrenar 'La voz' a Antena 3 amb ella de presentadora.

Risto Mejide estava com un nen amb sabates noves, o, més ben dit, amb guitarra nova, i això que confessava que havia sigut dolent. Malgrat això, els Reis també li han portat programa nou, 'Todo es mentira', que estrena dimarts, 8, a Cuatro.

Ona Carbonell, encara que ho dubti, sí que ha sigut bona: ha guanyat la tercera edició de 'Masterchef celebrity' (TVE-1) i ha mostrat el seu compromís amb el medi ambient participant en una campanya per conscienciar sobre el dany dels plàstics als mars. Per això els Reis l’han premiat.

Vanesa Lorenzo no va mostrar els regals que van arribar a la casa que comparteix amb la seva parella, Carles Puyol, però sí els Reis d’Orient artesans que havien col·locat a casa per rebre’ls. En la seva elaboració havia participat la seva filla, María, de 4 anys.

Notícies relacionades

La presentadora de 'Sálvame’ Paz Padilla presumia de gran família i muntanyes de regals. "Serems 14", deia.