DESMENTIMENT

Olivia Newton John: «Els rumors sobre la meva mort han sigut bastant exagerats»

L'actriu publica un vídeo a Facebook on desmenteix que s'estigui morint

20190103 420359 olivianewtonjohne 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Olivia Newton-John ha hagut de sortir al pas dels qui asseguraven que li quedaven setmanes de vida i publicar un vídeo a les xarxes socials per calmar els seus fans: “Els rumors sobre la meva mort han sigut bastant exagerats. Estic molt bé i us desitjo a tots un feliç any nou”, exclama somrient. Un missatge esperançador de la inoblidable Sandy de ‘Grease’ que, el maig passat, va reconèixer que l’últim tumor que pateix –és el seu tercer càncer de mama– s’havia estès.

Notícies relacionades

La protagonista de ‘Xanadú’, que resideix a Califòrnia, ha sortit al pas d’una font anònima que, segons ‘Radar Online’, assegurava: “Les funcions vitals d’Olivia estan afectades, però ella vol continuar lluitant fins al dia del casament de la seva filla Chloe”. El seu mànager, Michael Carpio, també ha assegurat al diari britànic ‘Daily Mail’ que tot el que s’ha dit sobre la seva clienta “no és cert”. 

Els primers símptomes d’aquesta nova ramificació del càncer van donar la cara el 2017, quan la intèrpret, que té 70 anys, va tenir un fort dolor d’esquena que la va obligar a cancel·lar una gira de concerts que anava a dur a terme. 

Temes:

Cine