PARELLES TRENCADES

D'Alfred i Amaya a Miguel Bosé, un any de ruptures

L'any es va deixant una línia de parelles trencades

rupturas-europa-press / periodico

2
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Any de casaments sí, començant per la del príncep Guillem i Megan Markle, però aquest 2018 que se’n va ha sigut també any de ruptures. N’hi va haver tranquil·les, com les dels actors Ernesto Alterio i Juana Acosta. N’hi va haver amb moltes incògnites. Com el divorci de la princesa Lalla Salma, l’exdona del rei Mohamed VI del Marroc, desapareguda del panorama social i en parador desconegut. Una  relació que va durar 16 anys i de la qual van néixer dos fills, el príncep hereu Moulay Hassan, de 14 anys, i la princesa Lalla Khadija, que aquest any ha complert 11.

Una altra ruptura amb sorpresa ha sigut la protagonitzada per Miguel Bosé i Nacho Palau. Va ser el propi Palau qui va donar a conèixer la notícia després d’emetre un comunicat en què informava de la demanda legal contra el cantant per a “la defensa i protecció dels seus interessos i, fonamentalment, els dels seus fills menors”. Després de ser durant 30 anys pràcticament a l’ombra de Bosé, Nacho Palau va destapar una relació oculta i en els pròxims mesos s’hauran de resoldre els fronts oberts entre la ja exparella, amb dos fills vivint amb Palau a València i uns altres dos amb Miguel a Mèxic. 

L’1 de març, Arantxa Sánchez Vicario va decidir també contractar un advocat i interposar una demanda de divorci contra Josep Santacana. La parella es va conèixer el 2007 a Eivissa i poc després es casaven. L’extennista va cedir el control de la seva fortuna i els seus negocis a Santacana, una decisió que no va ser ben vista per la família, i es van mudar a Miami. Després de més de 10 anys junts, Santacana va plantejar el divorci a Sánchez Vicario al gener, i va ser llavors quan ella li va demanar que li tornés tots els poders que li havia cedit sobre els diners tot just casar-se, ell s’hi va negar i va retirar la demanda, però dos mesos més tard va ser l’extennista la que va decidir posar punt i final al matrimoni. L’exparella continua embrancada en els tribunals. 

A l’acadèmia d’‘OT’ es va forjar una altra de les històries d’amor que està liquidada. La d’Amaia, guanyadora de l’edició 2017, iAlfred, que van viure un autèntic romanç televisat durant els mesos en els que van participar en el ‘talent show’ i quan en van sortir. Fins que se’ls va acabar l’amor i aquesta tardor trencaven a Barcelona amb una càmera per testimoni, que mostrava un Alfred destrossat i una Amaia que marxava sola en un taxi. També van acabar com amics Aitana i Cepeda, una altra parella sorgida dins de l’acadèmia d’‘OT’ que semblava pràcticament inseparable, però que va acabar la seva relació l’octubre d’aquest any. 

Notícies relacionades

Però la llista és més llarga. A començaments de juliol,Mónica NaranjoiÓscar Tarruellaanunciaven el final del seu matrimoni. A l’abrilManuel Vallsva anunciar que se separava d’Anne Gravoindesprés de 12 anys de relació i 8 de matrimoni. També després de set anys de relació i dos i mig de casats,Jennifer AnistoniJustin Therouxposaven punt i final a la seva relació de “mutu acord”. IRobert De NiroiGrace Hightowervan decidir posar fi a la seva relació després de 20 anys de matrimoni. I Paris Hilton trencava amb Chriz Zylka, però es quedava amb l’anell de compromís.

També van trencar els actorsJoel Bosqued i Blanca Suárez, ara amb Mario Casas. I el presentadorJorge Javier Vázquezi el seuPaco. IMakokeiKiko Matamoros, que encara continuen fent parlar.

Temes:

Miguel Bosé