DESPRÉS DE CINC ANYS D'ABSÈNCIA

La infanta Cristina va tornar a la Zarzuela per Nadal

La infanta Margarita confirma la presència de la germana del Rei i els seus fills a la taula familiar

lmmarco37497400 gra010 ginebra  1 3 2017   la infanta cristina de borb n  a 181227162451

lmmarco37497400 gra010 ginebra 1 3 2017 la infanta cristina de borb n a 181227162451 / Jose Reina

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La infanta Cristina ha tornat per Nadal. La germana del rei Felip i els seus fills han passat la nit de Nadal i el dia de Nadal al palau de la Zarzuela al costat de la resta dels membres de la família reial. Així ho ha confirmat la infanta Margarita, tia paterna de Cristina. Amb el seu marit, Iñaki Urdangarin, complint condemna a la presó de Brieva, a Àvila, pel cas Nóos, la germana del rei Felip i els seus fills han tornat cinc anys després que ho fessin per última vegada. 

Notícies relacionades

Aquell any, el 2013, va ser en el qual els exducs de Palma van decidir establir la seva residència familiar a Ginebra per provar d’allunyar-se de la pressió mediàtica que suposava la imputació de l’exjugador d’handbol i que cada vegada fossin més grans els rumors que situaven la infanta com investigada. Des d’aleshores, el matrimoni i els seus fills celebraven les festes amb la família d’ell a Vitòria, i havia sigut la seva germana, la infanta Elena, i els seus nebots, Felip Joan i Victòria Federica, els que es traslladaven fins a la capital basca per ser al seu costat. 

Va ser el passat 2 de novembre quan, amb motiu del 80è aniversari de la reina Sofia, esva escenificar la imatge rehabilitada de Cristina com a membre de la família reial. Va ser a les escalinates del palau de la Zarzuela on va tenir lloc una foto històrica. Una imatge amb la família reial per complet incloent, per primera vegada en gairebé vuit anys, la infanta Cristina amb el seu germà, el rei Felip, i la seva cunyada, la reina Letizia.