ELS SEUS ADVOCATS DEFENSORS

Serena Williams i el pare de Meghan Markle defensen la duquessa de Sussex

La tennista afirma que Meghan "no és una tirana" i el seu progenitor, Thomas Markle, remarca que és "exigent, però mai grollera"

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de l’allau de crítiques que li està caient a Meghan Markle, després que el seu assistent personal dimitís i que l’actual hagi anunciat que deixarà el seu càrrec a la primavera, Serena Williams i Thomas, el pare de la duquessa de Sussex, s’han convertit en els seus advocats defensors, segons el ‘Sunday Times’. 

'No és cert que sigui una tirana. Quan li pregunto ¿com estàs?, ella respon: 'No, ¿com estàs tu?' Així que li dic, ets adorable, però realment vull saber com et va", diu la tennista, que tampoc creu que la seva amiga Meghan es porti malament amb la seva cunyada Kate Middelton, com han publicat els tabloides anglesos. 

"Meghan, deixa de ser tan amable, estàs embarassada, se suposa que has de tenir una allau d’hormones, ¿per què ets tan bona? Però ella sempre ha sigut així", assegura l’esportista en una de les últimes converses que ha mantingut amb la dona del príncep Enric.

El seu pare, Thomas Markle, amb el qual no té contacte des del dia del seu casament amb el príncep Enric, ha sortit  també en la seva defensa.

"Dolça, amable i generosa"

Es pot assenyalar que Thomas no va voler ser el padrí de la seva filla camí de l’altar i va ser el príncep Carles que va haver de portar-la del braç a la capella de St. George. A més, va fer negoci del festeig de la seva filla venent un reportatge de com es preparava per ser una més en la família reial britànica.

Notícies relacionades

No obstant, ara que la popularitat de la seva filla està caient en picat, Thomas té bones paraules per a ella. "La Meghan que conec sempre ha sigut dolça, amable, generosa... Sempre exigent, però mai grollera", ha afirmat.

Thomas, que va ser exdirector de fotografia de conegudes sèries de televisió com ara ‘Hospital General’, ha explicat que la seva filla va créixer als platós i que sempre li va ensenyar a tractar bé tot el personal que treballa darrere de les càmeres. "Són els responsables que tu surtis bé o malament", li deia. No obstant, tot i que li estranyi, admet que degut al temps que fa que estan separats no pretén “saber com és ella ara", conclou.