ARTISTA CONVIDADA

Beyoncé actua en el casament dels més rics de l'Índia

La diva de Texas ha desplegat el seu art en les celebracions prèvies a l'enllaç d'Isha Ambani i Anand Piramal, hereus de les primeres fortunes del país

A la cerimònia, que se celebra aquest dimecres, també hi està convidada l'excandidata demòcrata a la Casa Blanca, Hillary Clinton

20181210 417915 beyoncebodaindiae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts

La cantant nord-americana Beyoncé va viatjar fins a l’Índia per desplegar el seu art davant dels convidats alcasament d’Isha Ambani, filla de l’home més ric de l’Índia, i Anand Piramal, fill d’un altre multimilionari indi, que se celebrarà dimecres amb magnificència.

Beyoncé va pujar ahir a la nit fotografies en el seu compte oficial d’Instagram en què se la veu ambjoieria tradicional índia, unes grans arracades daurades a joc amb el seu ‘maang tikka’ (una mena de penjoll per al cap que cau sobre el front).

No es va oblidar tampoc de la típica cadena de mà, un braçalet que s’uneix a un anell a través d’una cadena, també daurat.

L’artista de Texas va ser només una de les sorpreses per als assistents a l’enllaç de la filla del multimilionari Mukesh Ambani, president del conglomerat indi Reliance Industries, amb una fortuna de més de 43.000 milions de dòlars, forjada en el sector de l’energia.

Hillary Clinton, entre els convidats

Un elenc indi, entre el que va destacar l’actor de Bollywood Shahrukh Khan, va pujar també a l’escenari per amenitzar la jornada en vigílies del casament, al qual també anirà l’exsecretària d’Estat nord-americana i excandidata demòcrata a la Casa Blanca en les últimes eleccions presidencials, Hillary Clinton.

Per al vestuari, en línia amb l’arquitectura índia que l’envoltava al ‘book’ que va penjar, Beyoncé va optar per un vestit entallat amb obertura fins al maluc en els colors tradicionals de la núvia índia: vermell i daurat.

Beyoncé, a la seva arribada a l’aeroport d’Udaipur, a Rajasthan. / AP

Notícies relacionades

A l’escenari, la cantant es va mostrar més lleial al seu armari habitual, amb ‘bodies’ amb serrells, pedreria i colors metàl·lics, segons les fotografies i vídeos compartits per ella mateixa a Instagram.

Més famosos

A l’esdeveniment no van faltar-hi el cantant nord-americà Nick Jonas i la seva ja dona, l’ex ‘miss’ món i actriu de Bollywood Priyanka ChopraNick Jonas Priyanka Chopra, que es van casar a començaments de mes a Jodhpur, coneguda com la ciutat blava de l’Índia.