NOVA IL·LUSIÓ

La nòvia sèrbia de Demi Moore

L'actriu manté una relació amb l'estilista Masha Mandzuka

zentauroepp46164795 west hollywood  ca   october 23    l r  masha mandzuka  actr181207211113

zentauroepp46164795 west hollywood ca october 23 l r masha mandzuka actr181207211113 / Jason Merritt TERM

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Després del seu comentat i últim affaire  amb el cantant Nick Jonas, de 25 anys, sembla que Demi Moore, de 56, torna a ser una dona feliç. I el motiu no és cap altre que la seva nova parella, l’estilista Masha Mandzuka.

De moment, ni l’actriu ni la seva nòvia, d’origen serbi, han desmentit ni confirmat la relació. De fet, totes dues segueixen fent la seva vida amb plena normalitat, sense fer cas als tabloides que han titllat la seva història de “lèsbica”.

No obstant, després de diversos desenganys, sembla que aquesta vegada la protagonistad’Una proposició indecent, Striptease La teniente O’Neil ha trobat l’estabilitat amb aquesta assistent de vestuari. Per exemple: en la majoria de les fotografies que s’han publicat de totes dues, la intèrpret porta en braços Rumi, la filla petita de Mandzuka, i es comporten com una autèntica família, segons informa l’edició nord-americà de Glamur.

Pel poc que ha transcendit, sembla ser que estan juntes des de fa mesos i que crien a la petita Rumi. No obstant, no va ser fins fa uns dies quan Radar Online els va fer les primeres fotos i es va saber que mantenien una relació estable.

Dos fills petits

La nova parella de Moore va néixer a Belgrad fa 43 anys i viu entre Nova York i Los Angeles. Treballa com a estilista en diversos programes de televisió i a més de Rumi, de 2 anys, té un altre fill, Julian, de 5, segons una font pròxima a la parella.

Moore, que va prendre el seu cognom del seu primer espòs, el músic Freddy Moore, és mare de tres filles del seu segon matrimoni amb Bruce Willis: RumerScout LaRue i Tallulah Belle.  Moore Willis es van divorciar el 2000.

Notícies relacionades

El 24 de setembre del 2005, la intèrpret es va casar amb Ashton Kutcher, de 26 anys. El 17 de novembre del 2011, Moore va anunciar que es divorciava de l’actor degut suposats enganys per part d’ell.

Després de la seva separació de Kutcher, Moore va estar 10 mesos ingressada en un centre de rehabilitació. “A causa de les tensions de la seva vida en aquest moment, Demi ha triat buscar ajuda professional per tractar el seu esgotament i millorar la seva salut en general. Té ganes de sentir-se millor i agraeix el recolzament de la seva família i amics”, va afirmar en aquell moment el seu representant. No obstant, el portal sobre celebritats TMZ va assegurar que els veritables motius pels quals l’actriu va ser ingressada a l’hospital tenien a veure amb l’“abús de substàncies”. 

Temes:

Demi Moore