ANIVERSARI AMB REEDICIÓ

Asha Miró celebra els 15 anys de 'La filla del Ganges'

Festa amb aires de Bollywood a la Sala B de Luz de Gas

zentauroepp46059885 gente  asha  miro  espectaculo  la  filla del  ganges181128190243

zentauroepp46059885 gente asha miro espectaculo la filla del ganges181128190243

1
Es llegeix en minuts

Com diu la mateixa protagonista d’aquesta història, el temps passa molt ràpid. Ja fa 15 anys de la publicació del llibre 'La filla del Ganges', en el qual Asha Miró va tornar a les seves arrels i es va convertir en una referència de l’adopció. Amb motiu de l’aniversari, es va celebrar una festa a la Sala B de Luz de Gas aquest dimarts a la nit, en una gala presentada per Elisabet Carnicé i amb dos centenars d’assistents, entre els quals hi havia moltes famílies adoptants. 

L’espectacle de Bollywood del grup Dancing Ganesh by Gustavo Corral. / ANTONIO ROMERO

Notícies relacionades

Un dels 'leitmotiv' de la vetllada va ser la presentació de la reedició del llibre, a càrrec d’Editorial Navona, l’editor de la qual, Pere Sureda, va llegir un fragment davant de l’emoció d’Asha Miró, nascuda el 1967 a Nasik (Índia) i adoptada per una família espanyola el 1974. Va ser el 2003 quan va publicar 'La filla del Ganges', on, a través d’un relat autobiogràfic, busca en els seus orígens. El llibre es va convertir en un èxit.

La nit es va animar amb l’espectacle de Bollywood interpretat pel grup Dancing Ganesh by Gustavo Corral i les actuacions deHalldor Mar  i Aisha Fay. També hi va haver un sorteig benèfic d’una peça de joieria de Momme & Carat i una desfilada de la firma Bahr de roba inspirada en el subcontinent indi. A més, maquilladors de Max Factor van pintar 'bindis' (elements decoratius al front) a tot el que volgués submergir-se una mica més en l’ambient indi de la vetllada.

Temes:

Índia Adopció