MEMÒRIA FAMILIAR A INSTAGRAM

María Eugenia Martínez de Irujo recorda la seva mare en el quart aniversari de la seva mort

La filla de la duquessa d'Alba comparteix una imatge carregada d'història

zentauroepp43376174 madrid  spain   may 17   eugenia martinez de irujo attends t181120172337

zentauroepp43376174 madrid spain may 17 eugenia martinez de irujo attends t181120172337 / Juan Naharro Gimenez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb motiu del quart aniversari de la mort de Cayetana Fitz-James Stuart, la seva filla, Eugenia Martínez de Irujo ha volgut recordar-la mitjançant una fotografia del 1966 carregada d’història.

La imatge correspon a la Feria de Abril i la duquessad’Alba  apareix a la graderia 2 de la Maestranza per assistir als toros acompanyada per Jacqueline Kennedy, que vestida amb una mantellina contempla la cursa al costat de Luis Martínez de Irujo, marit llavors de l’aristòcrata; Aline Griffith, la comtessa vídua de Romanones; Casilda de Silva, marquesa de Santa Cruz i el polític Antonio Garrigues Walker.

Notícies relacionades

A més de compartir la instantània a Instagram, la duquessa de Montoro s’ha encarregat de citar cada un dels presents al costat d’una emoticona de cor i un emotiu missatge: "Mare a la teva estimada Sevilla". 

Un record familiar atapeït d’afecte per a la filla de Cayetana d’Alba, però també es tracta d’un material gràfic que va crear molta polèmica, ja que la vídua de l’expresident dels Estats Units, John F. Kennedy, posava fi al dol pel brutal assassinat del seu marit comès el 1963.